Riktigt bra grepp med flytande magnesium...

På något mystiskt sätt lyckdes jag slarva bort både mina träningsvantar och dragremmar igår... någon gång under de 10 min från att jag tog upp dem från resväskan tills dess att jag skulle gå till gymmet. Otroligt! För mig är det ingen hit att träna utan vantar. Jag får handsvett och glider bara på stängerna i t.ex. bänkpressen... och olika dragövningar ska vi inte tala om ens. Att köra dragövningar utan dragremmar funkar bara om jag kör väldigt lätt, men jag kan nog inte köra tills jag är helt trött ändå för jag får kramp i vänsterhanden innan det sker. Så igår blev det till att rota igenom Johns träningsväska för att hitta något alternativ. Hittade mina gamla dragremmar som fick duga och även någon sorts variant av flytande magnesium (så dock att det inte ar just det, men funktionen är densamma) som han använder på sin crossit. Kan verkligen rekommendera flytande magnesium. Greppet sitter som ett smäck! Man kan omöjligt glida. Den varianten som jag använde kladdar inte vad sig och är dessutom genomskinlig så man slipper ha vita handmärken överallt. Grymt bra var den faktiskt. Bättre än träningshandskarna! Dock skyddar den ju inte mot valkar, men det har jag ändå. Får se om jag hittar mina träningshandskar, annars är det inte fy skam att använda den här heller. =)

Kommentarer
Postat av: emma s

Låter väldigt bra den där, speciellt som men slipper det där vita... hantlar och stänger är helt nedkladdade med vitt pulver när jag vart i farten, så måste jag gå o torka efter mig. Onödigt slöseri med tid! Ska testa din sort =)

Svar: Ja den var riktigt bra! Jag använder iof mina träningsvantar nästan jämt, men det här var ju ett bra substitut. Egentligen bättre än handskarna, men jobbigare att bära med. Sen luktade det faktiskt helt okej också. =)
Johanna

2013-02-18 @ 19:59:15
URL: http://fitmyself.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0