Jag har gjort mig illa...

Det är inte för intet jag har undvbikit alla sorters övningar som trycker ihop ryggen, och det finns ju en hel del tydligen. Sist när jag tränade ben med min käre pojkvän så testade jag trots allt att köra hacklift relativt lätt och det gick bra oich var ju en rätt rolig övning. Så glad i hågen skulle jag köra samma övning idag. Värmde upp lite utan vikt först ochd et gick finemang. Sen på med lite vikt och pang bom så smällde det till i ryggen och jag har nu konstant ont och kan inte böja mig. Aj! Men men, jag har ju bara mig själv att skylla. Visste ju om det sen innan... Men det är ändå väldigt surt att det blev så här. Min dumma rygg... Den har orsakat mig mycket smärta och bekymmer genom åren... En annan grej som den inte heller tycker om är alla dessa magträningsmaskiner där man helst ska svanka. Vem vill svanka när man ska göra en situps? För mig är det i alla fall totalt omöjligt. Jag tror meningen är att man ska ha stöd för ryggen, men jag tycker att det blir helknepigt!

Jaja, nu ska jag och min onda rygg positionera oss i sängen och glo lite på tv... Eventuellt äta godis också... Precis som jag gjorde till frukost idag... Har nyss avnjutit en av mina favoritmåltider... Blir en lugn och slapp dag idag... Härligt. Ikväll vankas grillning.

Kommentarer
Postat av: Ebba

Åh, vad jobbigt med ryggen! :/ Hoppas att den blir bättre. Här ska det festas loss på Ben & Jerry ikväll. ;) Haha.

2008-04-12 @ 15:41:00
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: mialena

Men vad jobbigt! Hoppas TV-terapin fungerar :)

2008-04-12 @ 17:38:17
URL: http://mialena.blogspot.com
Postat av: Camilla

Hoppas din rygg blir bättre snart! Grilla låter helt lovely =)

2008-04-12 @ 20:58:31
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej hopp!! Vill bara tacka dig för du tog tag i din blogg igen..såååå rolig att läsa:) Om du vill köpa bars har jag ute det på auktion nu, ta en titt;) Kram!! http://www.tradera.com/trader/trader_active_auctions.aspx

Postat av: SÄLJES BARS!!

Gick inte så bra å länka;) www.tradera.se mallziz heter jag där sen:)

2008-04-13 @ 15:21:55
Postat av: emil

läst igenom lite och gillar din blogg. Hoppas du känner dig bättre snart!

2008-04-14 @ 10:46:53
URL: http://empee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0