Omväxling förnöjer... därför får jag ändra om...

image75Dagen började ju bra i alla fall. Somnade tidigt igår så jag vaknade tidigt och utsövd imorse. trots lite orolig sömn. Sen begav jag mig ut på en morgonpromenad som var väldigt härlig. När jag satt och åt frukost sen så började det regna så jag hade verkligen tur med vädret. Har hunnit med ett träningspass också. Rygg och biceps. Trodde att jag skulle ha mer problem med ryggen men kände bara av den ibland och vid de tillfällena funkade det ändå bara jag tog det lite lugnt.

Jag har i alla fall kommit fram till att min träning är på tok för ovarierad. Har ju kört samma träningsschema sen i augusti och typ samma övningar i samma ordning hela tiden. Därför tog jag och blandade ihop det lite idag. Körde grejerna i motsatt ordning mot vad jag brukar och det funkade ju det också. Får köra så ett litet tag och så ska jag se om jag kanske får ta och köra lite andra grejer istället. Omväxling förnöjer heter det ju, även fast mina vanliga pass är välinövade nu så blir det nog roligt med lite nytt. Bara den nya ordningen idag gjorde att det var lite extra roligt att köra. Att så lite kan göra så mycket...

Kommentarer
Postat av: kattis

Så länge utan att ändra schema! Blir att byta bums för dej :) De finns MASSOR på internet, och massa bra böcker :) Jag tittar o planerar oofta, tycker de e kul :)

2008-04-14 @ 15:55:15
URL: http://metrobloggen.se/sommarformen
Postat av: Sandra

Omväxlingen gör träningen roligare och så är det ju bra att inte "vänja" musklerna genom att köra samma övningar en längre tid i sträck.. Jag brukar byta en gång i månaden och det ger bättre resultat än att ha samma en längre tid (och mer träningsvärk =D)

Har du varit inne på denna sidan någon gång?
http://www.exrx.net/Lists/Directory.html
Jag går alltid in där när jag börjar tröttna på mina övningar.

Lycka till med de nya passen =)

2008-04-16 @ 09:08:27
URL: http://mellbergsandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0