Onsdag - det tråkiga vädret förstör mina planer

Jag är sugen på att gå ut och gå,.... Var till och med på väg nästan, men så upptäckte jag att det fortfarande regnar/snöar och ser äckligt kallt ut ute... Det var även den snötäckta backen och taken som imorse fick mig att ta åp mig mina "snöpulsarskor" som ni ser nedan. Knappast modernt, men mycket behagligt. Istället för att gå ut och gå så sitter jag här hemma och gör ingenting. Lite less... Väntar iof på att pojkvännen ska jobba klart så att vi kan umgås, men det dröjer nog ett bra tag... Egentligen borde jag väl plugga, men har ingen lust... Fast får se om jag sätter igång ändå. har ju absolut ingenting annat att göra!

Idag hade jag ju min "äta mer"-dag... Nice nice... Fast det var väldigt kämpigt att klämma i mig ett äpple efter träningen kan jag säga. Var tvungen att vänta och duscha emellan... Brukar vanliogtvis inte äta så där supernära inpå efter att jag har tränat utan bara ta en p-drink. De är goda de! =) Jag tycker att jag borde ha blivit less på min banansmak, men den är lika smarrig varje gång. Har mintchoklad också, men den känner jag inte alls för att dricka även fast jag vet att den också är god.

Frukost: Yougurt, müsli, keso
Efter träning: Proteindrink, omega3, äpple
Lunch: Fullkornsbulgurn, kyckling, senapsdressing
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, solrosolja
Middag: Lax, fullkornspasta, ruccola, körsbärstomater, rödlök, balsamvinäger
Kväll: Äpple, proteindrink

Motion: Styrketräning bröst och triceps (Crosstrainer 5 min, 4 x bänkpress, 3 x pecdec, 3 x hantelpress, 4 x dips på bänk, 3 x enarms-pushdown, 3 x rep över huvudet)

Kommentarer
Postat av: kattis

Vad för protein använder du?

2008-04-10 @ 07:07:02
URL: http://metrobloggen.se/sommarformen

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0