Tisdag - fullt upp, full fart, fullt ös

Idag har det blivit en heldag på skolan. Imorn lär det bli samma sak. Segt, men det måste ju göras... Svårt att få i sig mellanmålet då. Vanligtvis äter jag det vid kl 3 ungefär... men idag blev det inte förrän 5-halv 6 men jag hade ändå inte blivit hungrig vilket är märkligt... jaja, det är ju bara att äta i alla fall, men tycker fortfarande att jag borde va hungrigare. Är som om min hungerfunktion har stängt av helt... Blec ruccola idag i alla fall... En miljon gånger godare som sagt... Snålade iof med vanliga tomater...

Träningen idag gick i alla fall superbra. Axlar blev det och körde omvänd ordning mot vad jag brukar. Var stark och det gick bra. Kändes ordentligt i musklerna. Sen har min träningskompis äntligen blivit frisk så jag fick lite assistant också vilket var väldigt bra. Hon fick hjälpa mig att lyfta upp axelpressen och sen att minska vikterna eftersom på sista på vissa övningar... Aaaah, det känns så bra. Det gick så bra! jag är så nöjd! =) Testade en ny magmaskin också vilket verkligen gjorde susen... Kramp! =)

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, senapsdressing, Cola light
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, olja, cola light
Efter träning: Proteindrink, 2 st omega3, vitaminer
Middag: Taconötfärs, fullkornspasta, ruccola, tomat, rödlök
Kväll: Proteindrink, 2 st omega3

Motion: Promenad 55 min
Styrketräning axlar och mage (Crosstrainer 5 min, 3 x sidolyft med cable, 3 x drag mot haka, 4 x baksida axlar i pecdec, 34 x sidolyft med hantel, 3 x framåtlyft med hantel, 4 x axelpress, 3 x benlyft på lutande bänk, 3 x magmaskin)

Kommentarer
Postat av: glad att din blogg är tillbaka:)

jag undrar bara ungefär vika tider du äter de olika målen??

2008-04-16 @ 08:32:17
Postat av: Johanna

glad att din blogg är tillbaka: Ja du... Det variera lite... beror på vad somhänder och när jag vaknar och sånt... Men ungefär så blir de så här:
8-9 frukost
12-13 lunch
14-15 mellanmål
ca 18 Middag
21 kvällsprotein
och sen tar jag ju en proteindrink efter att jag har tränat också, men det blir ju när jag har tränat...

2008-04-16 @ 08:50:16
URL: http://inshape.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0