Tisdag - några få råkade slinka ner...

I och med att det blev så stressigt så hann jag inte äta lunch innan jag skule iväg på kostrådgivningen idag och därför kunde jag börja på en gång med att följa det nya schemat lite smått. Hade ju redan lagt upp mängden köttfärs enligt gamla schemat. Dumt nog paketerade jag allting efter gamla när jag storhandlade också... men det går väl ordna om... Jag försöker glömma bort de där godisarna som jag har gömt i skåpet... Litet misslyckande idag men tror det mest berodde på att jag var hungrig för efter middan har jag inte haft nått sug. Sååå! Nu har jag glömt bort att de finns! =)

Jag hålle rpå att preparera mina smalben med Zon också... Fick ju benhinneinflammation efter en promenad för nån vinter sen oich trodde att det bara var att härda ut vilket gjorde att jag gick och sprang och sen knappt kund egå på flera veckor... Därför får jag det mycket lättare nu. Jag har ju promenerat lite på sistonde och varit rätt så ovan så det är väl därför det har kommit... Får det bara av promenader, inte när jag springer. Men men, med Zon och vila kan jag förhoppningsvis hålla det borta...

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso
Efter träning: Proteindrink
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, senapsdressing, morötter
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, solrosolja, 2 st omega 3
Middag: Taconötfärs, fullkornspasta, ruccola, körsbärstomater, rödlök, 5 cashewnötter med choklad på.
Kväll: Proteindrink

Motion: Promenad 25 min, Springa 10 km

Kommentarer
Postat av: Sofie Rundlöf

Nämen! Har du börjat blogga igen? :) Jag har ju inte kikat in här för jag trodde den va nerlagd :p Då får jag lägga till den bland favvisarna igen då *ler* Vad kul!!

2008-04-08 @ 21:53:22
URL: http://www.sofierundlof.blogspot.com
Postat av: Tess

Trevligt att du börjat blogga igen! :) Förstår att du vill hålla dig enligt kostschemat, men blir det inte lite väl frenetiskt? Bättre att ha riktlinjer (skulle jag tycka) än att tvinga sig till något.. inte konstigt att man blir halvt besatt av hungern då...?!

2008-04-09 @ 01:13:52
Postat av: SofiLindberg

HejsaN jOHANNA! jag är såå dålig på att läsa bloggar coh jag har värkligen svårt för att gilla någons blogg, *skratt* jag tycker det är AS tråkigt, hatar att lägga energi på onödiga saker och läsa bloggar tycker jag är onödigt för jag får inte ut någon ting utav det mer än att läsa om andras ordbajs *LEER* MEN, jag Älskar din blogg, den ger mig något =) Jag vet dock inte vad, men jag tittar in här titt som tätt och läser lite och din blogg är kanon!
Antar att jag bara ville säga det, så fortsätt göra som du gör I love it!

2008-04-09 @ 08:22:29
URL: http://www.metrobloggen.se/sofiLindberg
Postat av: Johanna

Tess: Näe, dte är inte alls svårt att hålla sig till kostschemat... Gillar ju maten så det är inga problem.. Visst är det kanske bättre att ha som riktlinjer, men jag är rätt bra på att fuska med såna. Håller mig till det här nu för det funkar bra. Och jag går dessutom inte hungrig heller. Maten räcker precis till nästa måltid. Nu ska jag ju dra ner lite vissa dagar så då får vi se hur det går, men samtidigt så vill jag ju gå ner lite så då är det ju bara att härda ut. Det känns ju som om jag gör det på ett bra sätt!

2008-04-09 @ 08:45:18
URL: http://inshape.blogg.se
Postat av: kattis

Ah, avis! Vill också RÖRA på mig!

2008-04-09 @ 09:53:37
URL: http://metrobloggen.se/sommarformen
Postat av: Anna

Något helt annat: Jäklar vilket fint hår du har!!!! Och om du får jobb i Eskilstuna får vi äta lunch någon dag!

2008-04-09 @ 10:20:59
URL: http://fitnezz.blogg.se
Postat av: jessica

vad trevligt :-)

2008-04-09 @ 11:52:19
URL: http://jboo.blogg.se
Postat av: milla

Å tack så mycket! :o) Gud vad jobbigt med en så långdragen åkomma som benhinneinflammation, hoppas du blir helt återställd snart!

2008-04-09 @ 15:09:04
URL: http://www.halsofreak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0