Tisdag

Nu har jag precis avnjutit en underbart god middag. Omväxling förnöjer heter det ju även fast det var väldigt liten skillnad mot i vanliga fall. Lax är gott! =)

Dagens träning gick bra. Fast det är lite trist att den alltid blir av mitt i "rusningstrafiken" på gymet nu när jag är i skolan hela dagarna. Då kommer jag bara hem, käkar mellanmål och byter om för att sen dra och träna. Men men, dte kan ju va kul att se lite folk också... =) Rygg och biceps blev det idag. De flesta ryggövningarna kändes bra, men när jag skulle göra latsdrag så kunde jag inte hålla greppet med vänsterhanden de sista två repsen utan handen domnade lite liksom... men men. Cablecurlen tog superbra idag så sen va jag helt slut i armarna så resten av bicepsövningarna blev lite halvhjärtade... men det kändes helt okej!

Imorn ska jag ju egentligen äta mer... Men det blir utgång på kvällen så funderar på att skjuta mitt äta merande tills på torsdag istället för att kunna äta mer när jag är bakis och ska jobba... Tror dte behövs mer så... Men ska fundera lite på det hela... Får se helt enkelt. Imorn ska jag iväg och simma lite i alla fall! =)

Frukost: Yougurt, keso, fiberhavregryn, 2 st omega3
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, tzatziki, morot
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, olja
Efter träning: Proteindrink, 2 st omega3
Middag: Sallad med lax, fullkornsbulgur, ruccola, tomat, rödlök, balsamvinäger
Kväll: Proteindrink

Motion: Promenad 70 min (45+25)
Styrketräning rygg och biceps (4 x smalt drag, 3 x hantelrodd, 4 x ryggresningar, 3 x maskinrodd, 3 x latsdrag i maskin, 4 x cablecurl, 3 x hammercurl med rep, 3 x hantelcurl)

Kommentarer
Postat av: Ebba

Lax är yummie! Här blev det älggryta till middag igår, inte helt fel det heller. =)

2008-04-23 @ 07:55:13
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0