Torsdag - en härlig dag helt enkelt...

Verkligheten har kommit ikapp mig, tyvärr... Med det menar jag att det har gått upp för mig att jag kanske måste börja leva efter mina tillgångar, jag är ju trots allt student och CSN räcker inte på långa vägar för att jag ska klara mig en månad, trots att jag snålar. Därför blir det no more ruccola, no more körsbärstomater (från när jag har ätit upp de jag har) och no more onödiga matinköp för att de ser spännande ut... På tal om det sista där så köpte jag en zuccini idag. De är roliga tycker jag. Vet inte riktigt när man vet ifalld e är mogna eller inte, men på nått sätt ska jag väl få i mig den. Inte för att de smakar så mycket, men det är så rolig konsistens ju... hihi! =) Pepsi Max/Cola light e kanske inte så nödvändigt att köpa heller... Men det dämpar ju sötsuget... och det är faktiskt "rea" på Ica just nu, 2 för 10 kr, annars skulle jag aaaaldrig köpa dem! =)

Två härliga promenader har det blivit idag. Skööönt, även om det snöade vid första promenaden och regnade lite under den andra. Hade bra tempo och det var bara härligt att vara ute... Precis som det ska vara! har inte varit någe extremt hungrig idag heller trots att jag äter mindre idag än jag gjort tidigare... Skönt det! Nu ska jag fortsätta min härliga dag med ett långt varmt bad poch en rolig skvallerblaska... Sen blir det till att genomsöka nätet till vårat eventuella byte av ämne på c-uppsatsen...

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, 2 st omega3
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, senapsdressing
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, 2 st omega 3, vitaminer
Middag: Taconötfärs, fullkornspasta, isbergssallad, körsbärstomater, rödlök, salladsdressing, cola light
Kväll: Proteindrink, omega 3

Motion: Promenad 100 min (45+55)

Kommentarer
Postat av: Magdalena

jadu mat är dyrt, den här månaden har jag köpt allt för mycket impulsköp. måste skärpa mig och planera veckans mat, men har sån ide torka.. zuccini är gott och ha i wok eller i nån pasta sås..

2008-04-10 @ 21:25:07
URL: http://frokensarkioja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0