Ibland slår hon verkligen huvudet på spiken...

Vem då? Jo, den där Blondinbella så klart. Som roligt tidsfördriv läser jag faktiskt de flesta stora bloggarna. Imorse la i alla fall BB (blondinbella) ut en bild på sig själv i träningskläder innan hon skulle iväg på spinning. Tydligen så haglade kommentarerna om att hon hade fått för biffiga armar och axlar och att hon va tvungen att sluta träna omedelbart. Hon såg tydligen ut som en man. Själv tycker jag att bilden var jättefin! Den går att se här tillsammans med alla kommentarer...

Som svar så har hon sen skrivit ett nytt inlägg där hon uppmuntrar tjejer att våga träna. Det finns här. Inte nog med att hon är driftig så verkar hon ju vara förnuftig också (nåja, i de flesta frågor i alla fall). Jag tror, precis som BB, att det är till största del tjejerna själva som håller igång size 0-idealet. Men som hon säger så får vi med lite vett i skallen fortsätta bygga muskler, äta nyttigt (okej, kanske inte alltid lyckas. Sen vet jag inte om jag är så mycket för att bara äta kött och fett som hon verkar göra heller) och hålla igång för det är ju då man är som gladast och friskast!

Update: och så slänger hon in ett till vettigt inlägg (i alla fall större delen av det)

Kommentarer
Postat av: Emil

Jo, ja kan ju ligga nånting bakom det kanske ;)Men den är mera utdragen kan man säga.Nollar på kolisarna nu för tillfället.Men får se lite senare in i programmet. Ni lär märka sedan =)

2008-08-13 @ 16:15:16
URL: http://hempo.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Utan kolhydrater blir man helt knäpp i huvudet, och förstör levern då hjärnan måste ha kolhydrater för att fungera så gör levern om proteinet till kohydrater! Ni kan tänka hur mycket det tar på levern.. kroppen e inte dum!

2008-08-13 @ 17:28:14
URL: http://misskrusan.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

tvärgatan mellan busstorget och domus, vid stora kyrkan etc..

2008-08-13 @ 18:27:57
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Madelene

håller med =)

2008-08-16 @ 16:06:47
URL: http://mjukvarelse.blogg.se/
Postat av: Emma-Lee

Folk måste ju ha NÅGOT att gnälla över ;-)

2008-09-01 @ 17:29:01
URL: http://metrobloggen.se/emmalee

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0