Nu har jag fått "mitt liv" tillbaka igen... =)

Som sagt så skulle jag ju hänga med exet ifredags så att han skulle kunna hjälpa mig med ryggträningen. stel och ovig som jag är, särskilt nu efter att inte tränat på länge så böjde jag till ryggen nästan det första jag gjorde så att sen blev det inte så mycket gjort eftersom jag bara kunde vara i en position utan att ha ont = rak som en pinne. De få övningar vi hann med blev i alla fall bra. nu är ryggen som vanligt igen och vi får väl se om jag tar mig iväg till gymmet nått idag. tänkte göra det först imorse men tyvärr så "glömde" jag väskan, jackan och hela mitt liv (=nycklar, plånbok, mobil, gymkort, m.m.) på krogen i lördags så istället har jag inte gjort mycket alls. att det dessutom gick en propp här igårkväll gjorde ju inte det hela bättre direkt. Hemtelefon, tvn, uttagen jag använder till datorn m.m. blev stendött vilket innebar att jag inte heller kunde ringa till nån och fråga om de hade grejerna där... men men, fick arslet ur vagnen för ett tag sen och masade mig dit och så klart så hade de ju mina saker. Tack och lov! =)

Helgen var i alla fall superrolig. Besök från norraste norrland gjorde att det blev utgång på både lördag och söndag. Då var vi ute på stan och shakeade lite... sen har jag jobbat i helgen också. Var inte allt för pigg igår när jag skulle jobba heldag... huvva! Nu har jag bara en helg kvar att jobba och sen är det slutjobbat i den här stan. Om mindre än 2 veckor tar jag ju mitt pick och pack och drar söderöver...

Kommentarer
Postat av: Anna

Blir det plugg på annan ort? Jag ska försöka komma igång med träningsbloggandet igen, men jag är lite less på det!

2008-08-11 @ 15:14:23
URL: http://annoula.blogg.se/
Postat av: Magdalena Eriksson

Åh va kul att du har öppnat bloggen igen!! Tänkte höra hur det blir med studier och allt nu? GBG eller? Själv har jag lämnat den stan för gott nu och tänker fortsätta i Uppsala med ekonomin, känns väldigt bra att få komma tillbaka dit faktiskt:)

2008-08-11 @ 15:16:34
URL: http://magdalena.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj grattis, det låter ju helt perfekt! Landala ligger ju nära skolan också och det är ju absolut inte lätt att få en bra lya i Götet! Vilket av masterprogrammen är det ni ska läsa? Ja jag gillar verkligen Uppsala och det känns riktigt bra med en nystart nu också, även av andra skäl:) Hmm tips om gbg...det första jag kommer att tänka på är nog att man ska utnyttja utbudet av After Worker haha:) Bra mat för 29:- på väldigt många ställen ons-fre, fanns mkt att välja mellan i våras iaf! Ska bli kul att höra vad du tycker om Handels också! Många har sagt till mig att jag kommer få det slappare nu när jag byter till UU, kanske blir tvärtom för dig;)

2008-08-11 @ 18:12:38
Postat av: Madelene

skönt att livet är tillbaka :D

2008-08-11 @ 18:44:52
URL: http://mjukvarelse.blogg.se/
Postat av: Madelene

tack för kommentaren!=)

För nästan exakt ett år sedan vägde jag 10 kg mer!

muskler väger också.. men lönnfet var jag och kände mig stor som ett hus!

2008-08-11 @ 22:00:06
URL: http://mjukvarelse.blogg.se/
Postat av: mialena

Vad skönt att du fick tillbaka väskan, sånt där är så himla jobbigt!!!

2008-08-12 @ 00:31:09
URL: http://mialena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0