Instruktionspass på gymmet igen...

It's all about the shoulders tydligen... I det mesta man gör... idag gick vi i alla fall igenom bröst, axlar och triceps... Gick bra... blev mycket tyngre när jag hade bak skuldrorna så det är säkert bra. hade tänkt vara kvar och träna lite efteråt, men hade ingen större lust så gick hem och vilade mig lite istället. lägge rin en bild från innan jag gick till gymet, lite knepigt blev det med blixten.

Annars har det blivit en liten sväng ner på stan idag för att byta några linnen och köpa julkort. Råkade även få med mig en festklänning hem... kanske nått för nyår, men tajt som satan är den...Haha, därför har jag spenderat efetrmiddan med att äta massa godis så jag kan töja ut den lite mer... ;) Näää... men det smakade ju bra. Imorn så åker jag äntligen upp till vintern och den riktiga julen!! Can't wait!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ja här i Östersund är det i alla fall snö :)

2008-12-18 @ 19:40:04
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Sanna

Sv; Nej jag firar jul i lägenheten i Åre i stället så mamma och pappa kommer upp! Mys! Tyvärr har det blaskat några dagar men det ska kommer mer snö i helgen och bli kallare framöver säger dem...

2008-12-18 @ 19:49:56
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Cicci

Åh, ha det så skojsigt i vintern och snön! =)

2008-12-18 @ 21:52:42
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0