Torsdag - en härlig dag helt enkelt! =)

Härlig dag idag... Lite solande, lite slöande, lite pluggande... Ja... och sen ikväll måste det nog bli lite städande också för det ser helt klart för jävligt ut här hemma... Tyvärr.. Jag hatar att städa... Måste göra ett ryck med pluggandet också så jag kan ta det lugnt imorn... Planerar att va ute i solen med mis amigos nämligen... Eller ja, först ska vi kanske träna också... Sen blir det ju fest på kvällenså det finns inte så mycket tid över till pluggande...

Jag har ju redan berättat att dagens träningspass gick bra.. alldeles utmärkt... Dagens mat har också gått bra... Ni får se lite bilder på lunchen och middan. De blir större om man klickar på dem. Det var gott i alla fall !=) nu ser det ut som om jag kanske har lagt ner mycket tid på mina måltider men så är inte fallet... Kycklingen var färdigstekt och behöver därmed bara läggas pp på talriken, auberginesalladen är sista prtionen av den jag gjorde för några dagar sen, behövde bara micras... Tzatzikin va klar... Behövde bara koka bulgur till lunchen.... Till middan så va det att koka pasta och skära löken och tomaten som behövdes... Köttfärsen stekte jag för kanske en månad sen... Fanns i frysen och bara att micra! Simple as that! =)

Frukost: yougurt, fiberhavregryn, keso, 2 st omega3, vitaminer
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, tzatziki, auberginesallad
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, Läkerol Giants-påse, pepsi max
Middag: Taconötfärs, fullkornspasta, ruccola, rödlök, tomat, soltorkade tomater
Kväll: Proteindrink, pepsi max

Motion: Promenad 35 min
Styrketräning rygg och bicps (Crosstrainer 5 min, 3 x roddmaskin, 3 x latsdrag smalt grepp, 3 x latsdrag till bröstet, 3 x roddmaskin, 3 x skivstångscurl, 3 x liggande curl till pannan, 3 x bamsecurl, 3 x ryggresningar)

Kommentarer
Postat av: Cicci

Mmm middagen såg jättegod ut! ha så skoj på festen =)

2008-07-04 @ 08:55:48
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: kattis

Jag älskar när man har mat klar att värma på! Annars är det så lätt att småäta medan man lagar maten, och man är inte lika hungrig när man väl ska äta!



... Skönt att ha en härlig dag också! Hoppas fredagen blev lika härlig!

2008-07-05 @ 10:48:52
URL: http://metrobloggen.se/sommarformen

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0