Söndag - i slöandets tecken... =D

Guuud vad jag har varit trött och slö idag... Sov rätt länge, till tio, vilket var skönt... Sen har jag slöat framför tvn eller daorn mest hela dan... Härligt att inte göra nånting alls... Hade planerat att jag skulle ta en långpromenad och träna ben... men seg som jag va så hände inte så mycket... Men tillslut så tog jag mig iv'äg till gymet... gick rätt bra faktiskt så jag hoppas på träningsvärk imorn... Fick lite ont i ryggen efetr hackliften. La på 5 kg extra (40 totalt) och det gick väl inge vidare med ryggen då tydligen... men smällde inte till eller nått, men kände det efter. Men men, det går över på några dagar. sen gick jag hem och slängde i mig lite mat och gav mig ut på en kortare promenad... Resten av dagen har bestått av med chillande... =D Imorn ska jag va lite mer seriös... men tills dess ska jag fortsätta slöa... =)

Frukost: Yougurt, keso, fiberhavregryn
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light
Innan träning: 3 st BCAA
Middag/Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink. Taconötfärs, pasta, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater.
Kväll: proteindrink

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning ben: (Crosstrainer 5 min, 3 x benpress i superset med 3 x vadpress i benpressen, 3 x utfallsgång med hantlat, 3 x hacklift, 3 x liggande bencurl, 3 x sittande vadpress, 3 x sittande bencurl, 3 x benspark, 3 x benlyft på lutande bänk))

Kommentarer
Postat av: kattis

Låter som en skön dag!

O som sagt.. andras godispåsar = Rena aptitretarna!

2008-07-07 @ 08:16:34
URL: http://metrobloggen.se/Sommarformen
Postat av: Emil

hehe. tack, du ska inte dit då? fått för mig att du va där uppe i jämtland nånstans för ett tag sen va? eller är jag helt ute och cyklar... brukar det vara bra där eller?

2008-07-07 @ 13:30:21
URL: http://hempo.blogg.se/
Postat av: carolina

kom du ut något i regnet idag? man tappar ju helt lusten att motionera :P

2008-07-07 @ 18:34:16
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0