Nu vill jag inte va onyttig någe mer...

Nu har jag ätit SKIT i en och en halv vecka ungefär. Tror jag har ätit bra en dag elelr nått av den veckan... Annars e det godis, kebab, och massa annat onyttigt och i stora mängder som har slunkit ner... Jag trr att det är min reaktion på att jag varit för disciplinerad på sista tiden. Har ju följt mitt matschema till punkt och pricka nästan vilket har gett bra resultat. Har tränat för fullt vilket också har gått bra... Nu har jag istället ätit dåligt och inte tränat alls, inte ens gått ut och gått på flera dagar... det har varit skönt med en paus från allting, men nu vill jag faktiskt tillbaka till the healthy living... Skulle ha gått på en morgonpromenad imorse i solskenet, men jag valde att ligga kvar i sängen och läsa klart min bok. Om ett tag ska jag iväg och träna med grannen. Ska träna ben för i eftermiddan åker jag till föräldrarna uppe i Jämtland och där finns inga bra möjligheter till att träna just ben så jag passar på idag. Där uppe så är det försås svårare att äta som jag vill, men ska försöka. Det löser sig nog. =)

Kommentarer
Postat av: kattis

Hej! Den där reaktionen, den känner jag så väl igen. Jag körde också så disciplinerat feb-maj sen sa de stopp. Ja kör gympaus, inte för att de e gymmet ja e trött på, men för att få till en liten förändring :)Ha så mysigt i stugan!

2008-06-16 @ 09:56:56
URL: http://metrobloggen.se/sommarformen
Postat av: Emil

Ståndet som var direkt efter öltältet där dem visade matchen. Där stod jag och sålde t-shirts me roliga texter på, t.ex.

2008-06-16 @ 13:25:14
URL: http://hempo.blogg.se/
Postat av: Cicci

känner också igen det där, bäst fungerar det om man inte sätter massa förbud och vad man får och inte får äta utan försöker tänkta "nyttigt" bara. Lycka till framöver då! Bara ta nya tag =)

2008-06-16 @ 13:43:54
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccidagbok
Postat av: carolina

vill man så kan man, du kommer säket klara denna vecka galant :)

2008-06-16 @ 15:27:03
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Sofie Rundlöf

Imorrn är en ny dag! Kör hårt nu! :)

2008-06-16 @ 21:10:59
URL: http://www.sofierundlof.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0