Tisdag - tränat uppe i Jämtland

Jahapp... idag har jag ju varit i stan med mammas häst... och gått på stan också en sväng. Blev sjukt hungrig och höll på dog av hunger innan vi kom hem... 6 timmar lite drygt mellan lunch och middag... Huvva!!! men åt en glasskula och det va nog tur för annars hade jag nog verkligen dött av hunger... Middagen va väl så där... jag hatar verkligen halvfabrikat. Det är INTE gott... men man kan ju inte ställa så mycket krav när man är hos nån annan. Jag gjkorde i alla fal grymt god lunch till mig och mamsen! =)

Vaoch tränade också... Det gick både bra och dåligt. Vid sista roddövningen knäckte det till i ryggen lite så fick lite ont... men den första och andra gången kändes det faktiskt lite i musklerna... Sen gick inte hantelrodden någe vidare heller men det gör den aldrig. Nått som däremot gick väldigt bra var biceps... Skivstångscurlsen tog fint. Körde med bänkpresstången för det finns inte så mycket utrustning på det lilla minigymet här. Sen va även hantelcurlsen effektiva... Jag är nöjd! =)

Frukost: Yougurt, Allbran, keso, 2 st oemga3
Lunch: Bukgursallad med fullkornsbulgur, kyckling, rödlök, tomat, fetaost, soltorkade tmater, ruccola, balsamvinäger
Mellanmål: Cola light, 1 kula pecannötcola-glass
Middag: Pytt i panna (felix), 1 stekt ägg, 3 skivor ost
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, 2 st omega3, kesella, hallon, fun light

Motion: promenad 75 min (50+25)
Styrketräning rygg och biceps (3 x rodd med bred stång, 4 x latsdrag med smalt grepp, 3 x latsdrag till bröstet, 2 x hantelrodd, 3 x skivstångscurl, 3 x liggande curl mot pannan i superset med 3 x ryggresningar, 3 x hantelcurl, 3 x benlyft i superset med 3 x situps)

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! tänkte bara kolla när du käkar BCAA är det istället för proteinpulver? har det samma "effekt"? isf gud vad skönt för jag hatar verkligen prottedrinkar =P

2008-06-17 @ 22:11:21
Postat av: Johanna

Emma: Nej, det är inte istället för proteinpulver utn som ytterligare ett komplement. Jag har ätit lite en period nu för att tappa fett och för några veckor sen så började jag även tappa muskler. BCAA ska hjälpa mig att behålla musklerna. Om du inte gillar proteindrinkarna kanske du ska testa nått annat märke. Jag kör med Star Nutritions Whey-80 som jag tycker är supergott! =) särskilt banansmaken...

2008-06-17 @ 22:25:49
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: kattis

Haha, mja om vad halvfabrikat innehåller... Men pyttipanna som e så gott :P Smakar så oooonyttigt dock, dryper av fett!

2008-06-18 @ 08:50:48
URL: http://metrobloggen.se/sommarformen
Postat av: carolina

åh vad gott med pecannötkola-glass :)

2008-06-18 @ 14:24:44
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0