Jippie!!! Framsteg med ryggträningen!

image92Imorse va jag, en kompis och hennes syster iväg och åt hotellfrukost... Himla kul va det och riktigt gott... Kändes som om man rullade när man gick därifrån. Idag har jag min ätardag och det är mycket gott som har slinkit ner... Eller ja, 'än så länge e det bara hotellfrukosten, godis, en negerboll (ja, det heter negerbollar... om man absolut vill kalla dem nått annat kan man säga afrikanska invandrarkulor, men inte chokladbollar) och en proteindrink efter träningen. Snart blir det dax för en av mina favoriträtter som är pasta, lax, avokado, pesto och parmesanost... Mums. Ikväll väntar schlagern! =)

Va och tränade nyss också... Lite lätt illamående så där eftersom jag strax innan tryckte i mig godis... Men men, hur som helst så gick det bra. Körde rygg och biceps... Istället för den latsdragsmaskinen jag brukar använda körde jag vanliga latsdrag med stången framför ansiktet. Har alltid kört med den bakom huvet förut men det har tog superbra och ingen kramp i handen. Wohoooo! Kändes rjält i ryggen också vilket det vanligtvis inte brukar på mig. Ny favvoövning!

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Hihi jag jobbar för tillfället på hotell och kan äta hotellfrukost varje dag på jobbet om jag vill:) Men man tröttnar ganska fort faktiskt, idag hade jag tom med mig egen nyttig frukost och det var riktigt gott för en gångs skull:D

2008-05-24 @ 18:01:49
URL: http://www.metrobloggen.se/magdalenas
Postat av: Åsa

Härligt att det gick bra med ryggträningen!
Blir de nåt gott till Slagern i kväll?

2008-05-24 @ 18:52:35
URL: http://www.laddaskafferiet.blogg.se
Postat av: jenny

jag är väldigt nyfiken på hur långt du har kommit i din träning, och hur länge du har tränat. Hur mycket i vikt tar du, eller tränar du för att gå ner i vikt? är det mer uthållighet och kondition du är ute efter eller är det att bygga upp dig själv?

2008-05-24 @ 19:21:54
URL: http://gymomat.blogg.se
Postat av: Rebecca

Mmm, den övningen brukar jag också köra, tycker den alltid känns och tar jättebra.

2008-05-25 @ 15:07:49
URL: http://thediaryofcc.blogg.se
Postat av: Robin

Gillar med att köra latsdrag framför och inte bakom. HAr inte kört bakom på åratal, kanske någon gång för variation då bara;) Kul att hitta något som verkligen funkar! Det är ju inte varje dag man gör det.

2008-05-26 @ 07:08:55
URL: http://www.metrobloggen.se/robinforlife
Postat av: Anonym

"en negerboll (ja, det heter negerbollar... om man absolut vill kalla dem nått annat kan man säga afrikanska invandrarkulor, men inte chokladbollar)"
... hahahahahahaha fyfan va skön brud :D

Kul läsning förresten!
Keep it up!

2008-05-28 @ 16:12:24
Postat av: Anonym

Snygga träningsbrallor! Var har du köpt dem?

2008-05-29 @ 01:02:18
URL: http://ganerivikt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0