Fredag - bra benpass och start på ätardag

Ååååå herregud vad mina ben skakade efetr att jag tränat idag. Skule egentligen kört de två sista övningarna efter benpressen men de var upptagna hela tiden så det blev på slutet istället. Hade ingen lust med hackliften men körde den lite lätt mellan seten av benspark och gud vad det tog. Mina en skakade riktigt i övningarna och som galningar efteråt... Höll på ramla när jag skulle gå ner för trappen på vägen hem. benpressen gick väl så där. tror jag måste testa på den "riktiga" istället för maskinen som jag brukar köra. Resten gick faktiskt superbra. Har tänkt vila över helgen men vi får se om jag kanske hakar på roomien på nått pass eller nått sånt där. Den som lever får se! =)

Ikväll, efter kl 20, har min ätardag börjat. hade egentligen inte planer på att äta nått speciellt men det blev en hel del eftersom min ena roomie har massa folk här över helgen och de köpt hem en massa mat och godis. Gott var det allt... Vi har suttit hela kvällen och spelat Intim och pratat sex. Mycket roligt och intressant!

Frukost: 1 ägg, keso
Lunch: skinka, fullkornsbulgur, tomat, fetaost
Mellanmål: kesella, fun light
Efter träning: Proteindrink
Middag: taconötfärs, pasta, rucola, tomat, rödlök, fetaost, soltorkade tomater
Kväll: Lite kättfärs, tacosås, tomat, sallad, guacamole, lösviktsgodis, naturgodis

Träning: Ben: 3 x benpress 225 kg, 3 x stående vadpress 79 kg, 3 x sittande vadpress 30 kg, 3 x liggande bencurl 35 kg, 3 x sittande bencurl 63 kg, 3 x benspark 42 kg i superset med lätta 3 x horizontell hacklift 45-52 kg
Vikt: 69,7 kg

Kommentarer
Postat av: Emil

Varför en sådan liten frukost?

Lägg lite krut på en bra frulle så är hälften vunnet =)

2008-11-15 @ 14:37:25
URL: http://hempo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0