Inte fullt aktiv, men jag lever åtminstonde! =)

jag lever!!! jag har bara inte hängt så mycket på bloggen på sistonde... har ju befunnit mig uppe hos päronen över helgen och se dess har det varit tentor, vinpimplade och idag har jag spenderat hela dagen i soffan... för att ta igen mig efter senaste tidens pluggande. Den här studieperiodenär över och på torsdag börjar nästa. Nu är dte bara att vänta på resultaten!

Jag har ju som sagt befunnit mig hos föräldrarna hela helgen.. Det har varit jättekul.-.. Fest, massor med god mat och bäst av allt så fick jag testa mammas nya häst. Om man bortser från att jag inte alls var i skick att rida så var det super. Hästen var toppen. Känslig, framåt och med jättebra steg. Precis som det ska vara. Min prestation däremot var inge vidare. Det är helt otroligt att man kan tappa så mycket. Jag har ju ändå hållt på med dressyr på en hyfsad nivå och nu så kan jag inte koordinera min kropp för fem öre på en hästrygg.... (Bilden e på en av my little ponies)

Jag har just nu en paus från träningen... Skulle kunna gå coh träna nu när jag är hemma men ser inte riktigt meningen med det. Istället passar jag på att vila, äta gott och så kommer jag igen med buller och brak nästa vecka. I helgen ska jag hälsa på i min förra stad, tvätta och ställa av motorcykel och sen så blir det massor av träning igen och diet... Nu har jag gått upp alldeles för mycket och det känns inte alls behagligt... Men det blir nästa vecka... Nu tar jag det bara lugnt! =)

Kommentarer
Postat av: Fatty

Tycker att du gör rätt i att bara ta det lungt hemma! Så får du ta tag när du kommer hem istället ! =)

Kramar

2008-11-05 @ 00:30:42
Postat av: Anna

Åh! Jag vill också upp på hästrygen!

2008-11-05 @ 09:28:34
URL: http://annoula.blogg.se/
Postat av: jag

låter ju härligt

2008-11-05 @ 15:03:27
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0