Lördag - jag är helt lost!

För att vara ärlig så är jag nere i en svacka just nu. Jag är less på det mesta och har ingen lust med nått, negativ till allt vilket jag tror att mina roomies har märkt av rätt rejält. Jag är less på skolan, mitt liv, ja, allting. Jag vill göra nått nytt. Jag får såna här ryck några gånger per år och det brukar gå över efter några veckor. Eller så får jag hitta på nått.

Maten har inte gått någe vidare heller. Både igår och i torsdags hade jag ju världens godissug så jag höll på dog. Jag tror det är menssug som samlats ihop när jag inte har nån (eftersom jag har p-stav) och sen så kommer allting på en gång. Jag tänkte köpa mig en stor påse naturgodis idag med, men va inte så sugen, men hjärnan vill eju ha. Rätt duktigt! =)

Träningen idag gick så där... Ben... jag vilade igår för det blev så sent och jag hade ingen lust. Testade den vanliga benpressen idag istället för den maskinen jag brukar köra. Fast jag körde inte så jätte tungt för jag gillar inte riktigt när man kan bli mos... Men den funkade ju bra den med... Blir kanske den i fortsättningen också... Eller ja, så måste det ju bli. Jag kan ju inte lassa på nått mer på den andra. Tar redan fullt, plus de extravikter man kan lägga på. Jag kände mig rätt klen idag. kanske var det brist på energi med tanke på att min föda de senaste 2 dagarna bara bestått av skräp.. Jag och roomien så en grymt tränad tjej på gymet idag. Det var jättetufft. Skulle gärna va så tränad men betvivlar att jag har orken och självdisciplinen att genomföra det hela. Imponerande är det i alla fall!

Frukost (12:00): 2 ägg, lite keso
Mellanmål (14:30): Macka med ägg och kaviar, massa kesella med fun light
Efter träning (18:00): Proteindrink
Middag: Pastasallad med pasta, kyckling, roltorkade tomater, rödlök, tomat, ruccola, pesto

Träning: Ben: 4 x benpress 160 kg, 3 x liggande hacklift 79 kg, 3 x benspark 49 kg i superset med 2 x lätta liggande hacklift 52 kg, 5 x stående vadpress 79 kg, 3 x liggande lårcurl 35 kg, 3 x sittande lårcurl 56 kg, 3 x situps
Morgonpromenad 50 min

Kommentarer
Postat av: Emil

Jobba på nu tjejen! Du klarar det här!



Bara ta ett par vilodagar och ladda om batterierna så kör vi!



Ändå in i kaklet ;)

2008-11-23 @ 17:32:49
URL: http://hempo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hehe, ja äntligen nere igen!



Ska jobba vidare!

Nästa delmål är 95kg

2008-11-23 @ 22:49:55
Postat av: LiLi

Skulle vilja se lite mer kolhydrater i din frukost!

Keso är ju massa protein och det finns det i ägg med, men vart är kolisarna?? och sedan frukost kl 12? hmm skärpning ;-)



/ LiLi

2008-11-24 @ 03:30:41
URL: http://talarsanning.blogspot.com/
Postat av: Lili

Shit woman - you need some serious carbs - and earlier!!



Read through your meal once again and threw nearly a fit here at home LOL



Go get yourself some carbs! Speciellt med ditt träningsschema.. du vet att du bryter ned muskelmassa annars va?



;-)

2008-11-24 @ 03:32:31
URL: http://talarsanning.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0