Nykter lördag.... rätt skönt ändå ju.







Holy baloney säger jag bara... Jag är pank, trött och tråkig så därför har jag suttit brevid i mina myskläder när mina vänner och vårat besök har förfestat. Nu har de precis gått ner till krogen som tur är. Det är inte ofta jag är nykter när det vankas fest men det var då verkligen lärorikt. Herregud så folk beter sig. Och vad oattraktiv man blir också. Och till saken är den att jag vet att jag är mycket värre än dem... Fyyyyy! Jag är chockad!

Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Jag och ena roomien tog en promenad och tittade på lite djur. 80 min rask takt. Mycket härligt. Ätardag och mycket goda saker har slunkit ner. =) Imorn blir det tillbaka till det vanliga. Rätt skönt.

Kommentarer
Postat av: Eklund

Haha, ja man märker hur folk (och man själv) beter sig på fyllan när man själv är nykter. Är oftast något jag försöker hålla mig ifrån ;)

2008-11-16 @ 02:57:57
URL: http://anabola.eklund.be
Postat av: Bella Eklund

Ja, det är sjukt att just mina favoriter måste innehålla 570kcal/100g.. Men det är ju sjukt goda, så det är värt det! :)

Ha ha, jo du jag kan säga att hade det inte varit för att jag planerade och bara köpte så mycket så hade jag LÄTT kunnat sätta i mig mer. Beroendeframkallande - oja!

2008-11-16 @ 12:10:00
URL: http://bellaeklund.blogg.se/
Postat av: Cicci

Håller med dig, det är faktiskt riktigt skönt att vara nykter ibland på helgen! Man mår så bra idag, ingen ångest, inte pank osv osv! =)

2008-11-16 @ 15:30:45
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: Fatty

Gud ja... Och dagen efter.



Jag var ute igår och shotade då och då för att orka med hur andra människor är, inte för att själv ha roligare. Hemskt !



Jobbar ju dessutom på en nattklubb, och hur cool är man egentligen när man inte ens kan stå rakt? Och raggar på sin granne eller något annat pinsamt..



Hurr hurrr.... Fast sedan ska man inte vara sådan heller, klart att även jag tycker att det är kul att supa till ibland. .!

2008-11-16 @ 17:19:49
URL: http://fatassfatty.blogg.se/
Postat av: eviseen

... ja förstår inte heller hur man kan TACKA nej till en sån resa. Den var tydligen bokad nu iaf, så får vi se om ngn annan får ta platsen eller om de blir avbok. Gissa vad jag hoppas på!



Lyxigt vääder! Ja var sänkt hela eftermiddagen pga skitvädret :P



Låter som en soft dag i övrigt, godis, morgonprom o inte bakis :)

2008-11-16 @ 19:49:21
URL: http://metrobloggen.se/eviseen
Postat av: Emil

Då förstår jag =)

Visste inte att du gick på en särskild diet idag bara!



Lycka till nu och kör hårt ända in i mål, för det ska jag göra!

2008-11-16 @ 21:50:45
URL: http://hempo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0