On my way up north...

Nur sitter jag på tåget upp till Jämtland... Ute snöar det och jag har inte ens kommit upp till mellansverige än. Jag har åkt 2,5 timmar av en resa på totalt dryga 13 timmar... Hemma är det varmt så jag har bara tagit med mig skinnjackan vilket jag ångrar lite nu när jag ser att det snöar ute... herregud, vem hade kunnat tro det... det är ju oktober ffs!

Idag hittade jag förresten nått som gjorde mig glad. Jättenära där jag bor så finns det en Gymgrossistenbutik. Toppen ju. Då behöver man inte beställa på internet längre utan kan få grejern apå direkten... men är det kanske dyrare i butikerna så man tjänar på att köpa på internet i alla fall? ja dte lär väl visa sig när jag testar sen...

För övrigt så känner jag mig som en julgris. Det känns verkligen som om hela jag är omgiven av ett tjockt fettlager... Dubbelhakan har kommit fram, och det värsta av allt är att det väller över mina jeans... Blä! Jag trivs verkligen inte nu... Och det knepiga är att jag tänker på det konstant men ändå så stoppar jag i mig skräp hela dagarna... Det är som om jag är besatt. Så onyttigt som möjligt och så mycket som möjligt hela tiden är det jag vill ha. Helt sjukt ju... I helgen ha jag inga förväntyningar på någon bättring, men ska försöka mig på att ta en liten ridtur i alla fall... Sen nästa vecka lär det väl inte ske några mirakel heller men veckan efetr det blir det strikt som tusan... Dte här funkar ju inte längre... Jag håller på växa ur mina kläder och har inte råd att köpa nya... Därför är det jag som måste anpassas efter kläderna!

Kommentarer
Postat av: Evisen

hoppas du haft en fin helg!

2008-11-03 @ 16:02:02
URL: http://metrobloggen.se/balansotraning
Postat av: Cicci

Hoppas du får det bra i Jämtland iaf!

Om det är nån tröst ... vet precis hur det känns det där med kläderna, jobbigt =(

2008-11-04 @ 06:41:23
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: Ebba

Ah, härliga Jämtland ;) Var allt bra där uppe i norr? =)

2008-11-04 @ 07:21:35
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0