Detta kommer bli en träningsfri vecka...

idag har det varit fullt upp.. kvällen kommer att fortsätta fullt upp... det blir nog ingen träning i alla fall eftersom jag måste plugga som en tok. Imorn får jag nämligen besök. De stannar tills på söndag så ju mer jag får gjort nu innan desto mer kan jag umgås med dem sen. fast komemr vara tvungen att plugga massa när de är här också. Därför blir nog resten av veckan träningsfri. Kanske är det precis det jag behöver för att få tillbaka motivationen? man kan ju alltid hoppas. Egentligen tror jag att det hade varit bättre att träna på så hade den nog kommit, men nu får dte bli så här isället. Måste ju prioritera att vara social! =)

Förresten är det nu en vecka sen jag åt godis... det har varit kämpigt, men det går tydligen hålla sig ifrån. Fast hade dte inte varit att jag verkligen inte vill laga mat åt min roomie de nästkommande tre helgerna (vilket är vårat straff till den som ger sig) så hade jag nog gett upp för länge sen. Idag har de till och med frestat mig med godis. Den andra roomien har ju en stor chokladask som bara står här och ber om att bli uppäten... Mennej då... jag måste håååla mig godisfri i 26 dagar till... Herregud. i och för isg går ju någon enstaka kaka och paj och sånt att äta, men det är ju inte lika lätt och smidigt som godis. And not what I crave!

Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Lyckligt lottad som man är tycker jag inte om godis :) Men ibland måste man få vara träningsfri och bara leva!

2008-09-30 @ 20:19:02
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Anna

Ohhh vilken härlig biiild!

2008-09-30 @ 20:51:47
URL: http://annoula.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag känner igen det där med sötsuget! Jag la av med socker över huvud taget i slutet av augusti. Dom första dagarna var hemska! Det enda jag ville ha var godis. Och ketchup till makaronerna (numera fullkorn...)! Att det ska va socker i precis allt man tycker om ;D Men sen la sig suget efter några dagar, bara tvärt så där. Och nu är det cool-lugnt! Kom på mig själv senast idag när jag stod inne på ett fik att jag trånade efter fruktkorgen o brydde mig inte alls om bullarna och kakorna :D helt otroligt..

2008-09-30 @ 21:27:34
URL: http://karins.träningsblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0