Fredag - After Work blir tradition =)

Jippieee yooo! nu är mitt halsont nästan helt borta! Vad glad jag blir att jag inte blev sjukare än så. Blir nog ändå ingen träning förrän på måndag. Bra att vila sig lite och ha en paus. =)

Vi har en ny fredagstradition här hemma... eller jag och ena roomien i alla fall. Den kallas för After Work, eller AW som vi brukar säga. Billigt, gott, knappast nyttigt, och man får äta hur mycket man vill. Första gången var det trevligt att sitta och dricka och snacka bra länge... men nu har vi effektiviserat det hela. Nu är det bara äta som gäller eftersom vi oftast måste plugga eller nått annat på fredagskvällarna. Därför är vi ute inom en timme, även i de mest folkfylla AWs. Stod och hängde på repet idag och fick utmärkta platser och utmärkt mat. Jag tror jag käkade 15 eller mer kycklingspett. Mycket smarrigt! Mycket mätt. Till det lite bröd, lite sallad (kors i taket), lite tortillachips och lite tacosås. Har i och för sig bara hunnit testa 4 ställen i stan men nu har vivarit på samma några gånger. Där är det mycket bra! =)

Idag har jag inte ens varit godissugen. Skönt! fast det finns ju i tankarna, det gör det alltid. Istället har jag varit sugen på Pepsi nu på kvällskvisten så 2 st såna har det blivit. De är så bäst! Men observera, jag var sugen på dem, inte godis! Helt otroligt! No more godis for me!

Kommentarer
Postat av: Cicci

30 maj går startskottet!

Nice med AW!

2009-04-18 @ 10:40:31
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: sabina

ja precis! men jag e osäker ändå!

2009-04-18 @ 12:33:01
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/
Postat av: sabina

naw va gullig kommentar.. tack snygging!

2009-04-18 @ 13:24:25
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/
Postat av: carolina

vad skönt =) kämpa på!

2009-04-18 @ 21:12:26
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0