Måndag - tillbaka på gymet igen

Japp, då var jag tillbaka på gymet igen då. Blev ett rätt så snabbt pass idag för jag hade annat som var tvunget att avklaras... men Gud! Det kändes verkligen att jag varit sjuk/druckit massa alkohol på sistonde. Vek var jag och verkligen ovan. Höll på tappa hantlarna bakåt när jag skulle köra hantelpress. Fast det var rätt så nice också att vara så pass ovan. Fick superbra kontakt i allting och kände riktigt hur det brände i muskelrna. Riktigt bra! Precis som det ska va! Får kanske ta och vila lite oftare! =) Fast visst är det himla tråkigt att känna att man har tappat så mycket, men det komer nog snart igen. Stark vill jag bli, åtminstonde starkare än nu! =)

Imorse var jag dessutom ute och gick en kort sväng i finvädret. Imorn lugnar det ner sig med skolan så då komer jag ha lite mer tid. Ska bli skönt! Mer tid att njuta av det fina vädret, eller vad jag nu vill göra  =)

Motion: promenad 35 min
Styrketräning Axlar, Triceps & Mage: 3 x sidolyft med hantlar 6 kg, 3 x baksida med hantel 6 kg i superset med framåtlyft skivstång 9,5 kg, 4 x hantelpress 10-9 kg, 2 x sidolyft maskin, 3 x pushdown 45 kg, 2 x frenchpress 19,5 kg, 2 x rep över huvudet, 3 x benlyft

Kommentarer
Postat av: sabina

bra jobbat..

jag har ingen motivation att gå till gymmet :S

tråkigt..

2009-04-21 @ 10:33:33
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/
Postat av: Ebba

Härligt jobbat =)

2009-04-21 @ 16:30:24
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0