Onsdag - ridning!!!!

Ett väldigt kort benpass blev dte igår, mest för att brorsan skulle följamed och kolla när jag gjorde knäböj. Dte är en övning som jaginte kört förut och som jag tycker känns väldigt knepig att köra, ostabil. När han kör så kör han nästan enda ner i golvet, men det är det stört omöjligt att jag kan... men körde på lite ett tag och sen kändes det hyfsat bra faktiskt. Sista omgången i alla fall... Himla bra att ha nån som kollar om man gör rätt.

Sen blev det ridning på mammas pålle... och vilken pålle sen. Han är så himla bra ju! så mjuk och härlig! Det brukar inte gå särskilt bra när jag rider nu för tiden... Antagligen på grund av en blandning av för höga krav och för dålig kroppskontroll och förmåga att slappna av... men igår gick det riktigt bra. Kändes mjukt, avslappnat och härligt! Om nån dag ska jag få hoppa också. De har inte hoppat honom under tiden som hon haft honom så jag ska få bli den första (eftersom jag är mjukare i kroppen om jag ramlar av ;)). Ska bli jätteroligt. Är ju hoppstam på honom så han borde vara duktig men tydligen väldigt het... Ja, spännande som sagt! =) Har glömt kamerasladden hemma så lägger in en bild när jag kommer hem.

Motion: Styrketräning ben: 6 x knäböj 20-40 kg, 3 x benspark, 3 x vadpress. Ridning

Kommentarer
Postat av: Anna

Ser fram emot bilder! Kul!

2009-04-30 @ 11:50:29
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: emilia

Vad roligt att rida!

2009-04-30 @ 16:27:44
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: sabina

härligt babe!

2009-04-30 @ 19:29:45
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Åååhh spännande med hoppningen!! Vore kul om ni filmade eller nåt?! Jag har också varit ute och ridit idag, supermysigt:) Hästarna gör mig väldigt gott, jag ska ALDRIG mer sluta med dem har jag lovat mig själv!

2009-04-30 @ 20:41:39
URL: http://magdalena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0