Bra Morgonträning

Det blev ett tidigt pass idag. Redan kvart i 11 var jag på gymet.. iof kanske inte det är så tidigt för de flesta... men jag tränar nästan aldrig på förmiddagarna nu längre. Jag kände mig lite kraftlös i början av passet... kanske för att jag bara ätit frukost innan oc inte hade en hel dags laddning av mat i magen som jag vanligtvis har! XD I alla fall så gick det rätt bra. Fick jättebra kontakt i typ allt! Både axlar och triceps blev helt slut! i och med att latsdraget var lagat igår så kunde jag köra pushdowns där, min favvoövning för triceps. Tog gryyyymt bra nu när jag inte kört det på länge också! Riktigt nöjd var jag med passet. Men mer motion än så blev det inte... hade planerat en promenad, men jag plockade svartvinbär åt mamma istället. Hon blev riktigt glad. =) Sen är jag glad över att jag har träningsvärk sen gårdagen!

Ikväll har jag varit ute och hjälpt till att städa en jättefin stuga mitt ute i ingenstans... Blev öäven bjussad på älgfile, stekta grönsaker m.m. och kladdkaka. Smaskens! Osis att jag redan käkat en stor middag innan så jag inte kunde trycka i mig maximalt!

Motion: Styrketräning Axlar & triceps: 4 x hantelpress, 4 x sidolyft med hantlar, 4 x framåtlyft med skivstång, 2 x lätta stående press bakom nacken, 4 x pushdowns, 4 x frenchpress

Kommentarer
Postat av: cicci

Älgfilé är inte dåligt det =)Gott!

Ja .. huvudskaen man är nöjd med vikten, oavsett vilken siffra den börjar på ;)

2009-08-27 @ 12:44:14
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: emilia

Jag älskar att träna på morgonen det är en så himla bra start på dagen

2009-08-27 @ 14:05:54
URL: http://enmilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0