Jag har inte dött...

Det har inte blivit särskilt mycket bloggande eller tränande på sistonde...  Insåg prcis att dte var över en vecka sen jag skrev ett ordentligt inlägg här... men nu börjar det väl på att va dax att sätta igång igen. Senaste veckan har jag i alla fall jobbat non-stop... det blev så stressigt att hinna med att träna så jag la det på hyllan istället... Var rätt skönt att bara vila faktiskt... mennu är jag sugen igen. Körde motorcykeln upp till Västerås efter jobbet i söndags ochd är blev det ett okej rygg- och magpass igår, för att ladda inför den sista etappen på hojen idag... Nu befinner jag mig äntligen uppe i Jämtland. Här ska jag bara ta det lugnt i en månad. Ha sommarlov, slappa, träna och göra det jag känner för. =)

Kommentarer
Postat av: Cicci

Låter härligt, hoppas du får ett superbra lov =)

2009-08-04 @ 23:15:56
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: Susanna

Åh så skönt, och en hel månad också! Då står man ut med att jobba intensivt ett tag, för att hinna vara ledig lite längre.

2009-08-05 @ 07:58:10
URL: http://powersus.blogspot.com
Postat av: eva

Vad du är värd att vara LEDIG efter att ha jobbat så mkt!

2009-08-05 @ 09:04:56
URL: http://evacatherine.blogg.se/
Postat av: J

Ah härligt! Viktigt med vilovecka ibland!

Körde du ända upp till Jämtland, själv? Gu vad härligt! Det e en helt annan naturupplevelese att köra hoj än att åka bil, tåg eller buss.Hittade du ett däck?Jag körde till Amsterdam förra året, men nu när jag passerade alperna med tåg så insåg jag att jag måste åka dit med hojen!

2009-08-05 @ 13:33:38
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0