Kan ni stava till LAT?

Jag måste tydligen lära mig det för det är precis vad jag har varit på senaste tiden inser jag när jag kollar på månadsöversikten på Funbeat, en sida som jag för övrigt är mycket förtjust i. Den seaste månaden har jag snittat på 2-3 träningspass i veckan, vilken är betydligt mindre än mitt mål som är 4-5 pass i veckan. Jag har visserligen motionerat på andra sätt också under den här månaden då jag har varit här uppe. Jag har promenerat, satt plant, och ridit vilket jag inte brukar göra när jag är hemma (går iof en sväng då och då), men det är ju ändå inte träning. Jag är rätt nöjd med träningen i alla fall den här månaden, men har inte tänkt på hur lite det faktiskt har blivit förrän jag såg på översikten nu i morse. När jag kommer hem igen (imorn) så återgår det nog till det normala igen.

Idag nu har jag i alla fall nyss varit ute och ridit en stund. Ett intensivt dressyrpass. Hästen var på hugget vilket innebar mer ridning för min del, men det blev riktigt bra. Sen direkt hem och ut och springa en stund. Där kom latmasken fram igen. Jag vet inte om det är för att jag verkligen inte orkar eller för att jag är slö (skulle tro det senare) som jag måste gå kortare sträckor (typ 10-20 m) titt som tätt på sista halvan av sträckan jag springer. Idag blev det en längre gåsträcka och ca 3 kortare. Men trots gåpauserna så kändes det som bra träning. Vovven tyckte det var kul också, trots att jag fick släpa honom fram när han hittat grejer att lukta på och ville stanna. Jag måste verkligen träna upp konditionen!

Slutsats: Det bor en latmask i mig!

Kommentarer
Postat av: V

Kanske borde gå till apoteket och fråga om det finns avmaskningsmedel för människor också (receptbelagt?)? Så kanske du blir av med den där latmasken en gång för alla. (ett försök till att va lite rolig) =)

2009-08-30 @ 19:05:13
Postat av: Johanna

V: haha, bästa förslaget nånsin! XD

2009-08-31 @ 09:44:13
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0