Pump pump pump, pepp pepp pepp! XD

Aaaaahhhh... då var jag tillbaka på gymet då... veckans första pass och det gick riktigt bra. Körde chins med fötterna i backen och det tog riktigt bra!!!! Osis att jag inte är starkare eller lättare så jag klarar att göra riktiga, men så är det! Latsdraget var äntligen fixat också så kunde köra med det och det tog också bra... rodden var det något sämre med, men tillslut fick jag kläm på det! =) Biceps tog också svinbra!!! Så himla nice! Pepp pepp pepp! =)

Imorse hade jag även tänkt mig ett dressyrpass med mammas häst, men efter att ha jagat de där dumma hästarna i hagen i en evighet så gav jag upp, mockade och åkte hem istället... Så nån ridning blev det inte idag tyvärr... Knäppa hästar! Hade tänkt springa ikväll, men nu är jag så himla mätt så jag vet inte ommaten kommer hinna sjunka innan dess... men en promenad kanske det kan bli i det hääääärliga vädret... den som lever får se..

Motion: Styrketräning Rygg, Biceps & Mage: 4 x chins med hjälp, 4 x latsdrag, 4 x rodd, 4 x skivstångsrodd, 4 x skivstångscurl, 2 x koncentrationscurl, 2 x cablecurl, 3 x benlyft, 3 x situps

Kommentarer
Postat av: elin

Vad duktig du är! : D

2009-08-25 @ 21:10:49
URL: http://metrobloggen.se/elinstraning
Postat av: Sandra

Vad härligt att det gick bra:D Alltid skönt när man får till ett riktigt kanonpass.

2009-08-26 @ 10:19:34
URL: http://sandrawest.blogspot.com
Postat av: J

Man ska akta sig för hästar ;)

2009-08-26 @ 10:23:32
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: Ebbba

Härligt jobbat!!!

2009-08-26 @ 11:46:31
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0