Tisdag - Jag saknar ridningen jättemycket! =S

Ååååå... nu ikväll har jag varit och tittat på mammas dressyrträning... Jag blir såååå sugen på att rida igen... ha en egen häst, träna, tävla och ha mig! Det är ju så kul! Jag saknar verkligen att rida och ha nått vettigt för mig (min träning nu känns inte alls vettig på samma sätt, få saker gör det) som riktigt intresse pch hobby. Men men, jag antar att var sak har sin tid här i livet så det är väl bara att vänta då... I sinom tid får nog jag rida!

Sen skulle jag och mamma ut och gå en sväng... men det blev blandat gå och springa för jag var kall efter att ha suttit ute och kollat på träningen i en evighet och hon ville hem snabbt... Rätt bra att blanda lite sådär... blev mer motion än jag tänkt då jag egentligen bara tänkt mysa ner mig i soffan igen... Om det var så bra däremot vet jag inte då jag fortfarande känner mig lite småkrasslig... men jag håller tummarna för att jag är på topp igen imorn... Imorn ska jag i alla fall rida, oavsett! =)

Motion: Gå/Springa 30 min

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hoppas du får rida och att du kryar på dig då!

2009-08-19 @ 08:02:51
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: evisen

Passa på medan du kan! O ja, de kommer en tid efter studierna (o för dig kommer de förhoppningsvis en riktigt BRA tid med tanke på den investeringen du gör:)

2009-08-19 @ 16:43:42
URL: http://evacatherine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0