Formcheck numero uno

Vikt: 70,2 kg med träningskläder och skor på
Dips: 15 st
Chins (-15kg): 5 st
Bicepscurl (32 kg): 4 st
Benpress (146 kg): 52 st
Bänkpress: -

Imorse körde jag och roomien får lilla formcheck. I början av året så hade vi ju tänkt vara med i Body Open men tiden gick och inget hände och nu är det bara nån vecka kvar av 2009... Så vi bestämde oss för att ta kort i alla fall, men inte skicka in... och samtidigt göra lite tester från FF som vi såg... Så nu ska vi göra det här engång i månaden och se om vi blir starkare, större, mindre, smalare, fetare och vad som än kan hända. Vi blev dock väldigt chockade båda två att kameran tyvärr inte ville fånga våra otroligt vältränade kroppar på ett fördelaktigt sätt... Det ser ut som om jag har nått fel på magen. Den är ju alldeles knölig, och alla muskler över kroppen verkar vara på flykt... Bättre lycka nästa gång! XD Snacka om ett rude awakening! men bra att se och roligt att följa upp. Gör det du också! =)

Vi hade verkligen ingen aning om ur man skulle stå eller vad man skulle göra på de där korten... satt och bläddrade i tidningen och sen testade vi... Blev en hel del skratt kan jag lova och konstigt resultat! Men vi försökte iaf! Blir jättebra att jämföra med! =)

Kommentarer
Postat av: Cicci

Fin bloggen blev med ny topp! Och roligt att läsa som vanligt, var ett tag sen jag kikade in men här händer grejer! Kul för dig att jämföra sen med fotona!

2009-12-17 @ 17:02:37
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: cristian

hej! när blir tävling då?:)god jul

//cristian


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0