Mycket sakta, men någolunda säkert går det...

Vilket otroligt godissug jag har haft idag... heeeela dagen. choklad, lösviktsgodis, surt, salt, sött... ja, allt... fast inget godis har det blivit och nu har jag precis proppat i mig en bjässeportion med mat för att bli av med suget. Massa pasta, 2 avokados, lax och pesto... Smaskens! men lite sug finns fortfarande kvar... men nu är det så sent så blir inge godis.

Jag och roomienhar tränat axlar och mage idag... i värsta träningsrushen... men det gick rätt bra. Vi hade rätt dåligt tempo, men väldigt trevligt. Just nu känner jag mig lite småirriterad på att det tar sån tid att utvecklas... Det går så segt att bli starkare eller att få mer muskler! Det finns så många som är starkare än mig! Dumma otränade killar som kommer och lyfter mer än mig lätt som en plätt. Men jag antar att man får va glad för det lilla. Det är ju väldigt roligt och det går sakta men säkert framåt. Jag har blivit betydligt starkare än när jag började och lite muskler har jag allt fått. Hurra! =)

Min brorsa kör nån sorts hårddiet just nu... -9,9 kg på 5 veckor har han gått ner... och siktar på 6 till tills jul... Ska bli kul att se honom då. Jag, mamma och brorsan mätte oss ju lite här och där sist vi var hemma... Kul att jämföra! =) Undra vems huvve som växt mest! ;)

Motion: Styrketräning Axlar & Mage: 5 min crosstrainer, 3 x hantelpress 14 kg, 3 x lyft åt sidan 8 kg, 3 x axelpress 25 kg, 3 x lyft framåt med skivstång 14,5-12 kg, 3 x liggande baksida i cc 25 kg, 3 x flyes för baksida axlar i cc, 3 x benlyft, 3 x situps.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Wohoo! Ja, det är ju skoj att det går bra med springningen för dig igen! Jag ska sakta men säkert öka träningsmängden igen, segt då man varit förkyld 2 veckor.

2009-12-04 @ 08:56:20
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0