Testar Gold's Gym i Östersund

Idag har jag och min bror varit och vidgat våra vyer. Vi har provat ett nytt gym i Östersund, för omväxlingens skull. Eller egentligen är det inte alls nytt... jag tränade där nått år under gymnasiet när jag bodde i Östersund och han har väl varit där nån enstaka gång innan också... men vilket fall som helst var det roligt att vara där och träna istället för det sunkiga källargymet som finns här. Gold's gym var väldigt fräscht, men trevlig personal, bra omklädningsrum och nya fina träningsmaskiner (några saknade jag dock). Stort plus för egen tv-skärm vid alla konditionsmaskiner. I like it! =) Själva träningen blev väl inte allt för fokuserad. Det började bra med benpressen. Kändes som att det tog himla bra... men sen när jag kom på att jag även skulle köra bröst så blev det lite ofokusreat resten av passet. Kändes som att jag hade behövt en benövning till för att bli helslut i benen, typ utfall eller nått, och typ samma på bröst... fick ingen bra kontakt med bröstet... Benen kändes dock bra, men som sagt en övning till hade suttit fint! =)

Motion: promenad 30 min
Styrketräning Ben & Bröst: 4 x benpress 215 kg, 3 x bänkpress 50 kg, 4 x benspark 50 kg, 3 x sned hantelpress á 16,5 kg, 2 x steånde vadpress 100 kg, 3 x sittande vadpress 25 kg, 3 x sittande lårcurl 60 kg,

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Okej, även om vi alla är olika känns det alltid bra när tjejer säger att de inte tränat i 10 år men ändå har vältränade kroppar. Själv har jag styrketränat i ca 1 år, innan var det mest pass och sådant. :)

2009-12-20 @ 20:08:03
URL: http://mikkatude.blogg.se/
Postat av: Ebba

Skoj att testa nya gym! =)

2009-12-21 @ 13:10:59
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0