...det kom ett litet paket på posten...

Idag kom ett paket på posten... Från Gymgrossisten! det är så himla kul att fåpaket så ma borde ju beställa lite titt som tätt... Supergoda bars innehöll det bland annat. Man fick ju 50 kr rabatt om man ändrade sin adress här om dan så jag gjorde det. Beställde i onsdags efetrmiddag eller om det var kväll och idag var de här... Inte dåligt!

Skrev ju sist att jag skulle både ut och gå och träna igpr.... Ingenting av det blev det.... Jag var så himla trött så jag låg i sängen tills jag skulle träffa en av mina grupper kl 12 på skolan... sen en snabbis på stan och sen blev det inte nått mer den dagen... Vet inte varför jag är så trött nu. Kanske för att jag äter så mycket dåligt? Jaja... min motoivation är som i botten... Till det mesta. Känns som om jag tagit ut mig lite... Kanske inte så konstigt med all den här hetspluggningen som varit på sistonde... menmen...

idag har det också blivit en sväng på stan... Skulle dit och skriva på kontrakt. Jag ska nämligen vara vandrande reklam imorn... Haha... Blir nog skoj! Roomiesen köpte ett par boxningshandskar också Jättefina från adidas. Hon är less på gymet och har börjat på kickboxning istället... Trist som bara den men tror att hon gillar det bättre. Hon tycker ju om gruppträning och är galen i karate och sånt men har inte hittat nån bra klubb att fortsätta på i den här stan... men kickboxningen är nära och tydligen väldigt rolig..

förresten tycker jag ni har blivit dåliga på att kommentera... kommentera mera! =)

Kommentarer
Postat av: Ousa

Ah, 50kr fick ja me. Så snart är de dags att fixa lite nytt protein. :D Vandrande reklam?

2009-02-06 @ 21:28:17
URL: http://www.metrobloggen.se/correr
Postat av: eviseen

Skööönt att kunna vila. Med risk för att låta heeeelt fel, så missförstå mig rätt: Du är bra på att vila.

Inte sagt att du är lat. Utan du är BALANSERAD :)

Fokusera på att samla kraft nu, inte bryta ner kroppen med träning efter en så intensiv period av plugg! KRAM

2009-02-07 @ 09:01:23
Postat av: Johanna

Eviseen: jag förstår dig precis och jag håller faktiskt med... jag är bra på att vila! vill ju inte bli utsliten. Lagom är bäst! =)

2009-02-07 @ 18:17:59
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0