Fredag - träningen går riktigt bra just nu! =)

Japp... Då har jag genomfört ytterligare ett bra pass... Idag tog det faktiskt väldigt bra på allting. Hantelpressen är verkligen mördande.. och det känns ju bra! =) testade på dips i början av passet. var ju ett tag sen jag gjorde det nu. Klarade samma antal som sist så känns ju helt okej. Blir bra sen när jag blir lite lättare. =) triceps gick också bra. Ökade lite i pushdown och sen körde jag kickbacks som avslutning, för omväxlingens skulle. Tog väldigt bra.

Det är så väldigt fint väder ute idag så efter passet så gick jag hem, tog en p-drink och sen blev det promenad. Bara en kortis. Har ju inte hunnit gå nått på morgonen de senaste dagarma såd et var verkligen skönt att få vara ute och röra sig lite i solen. Skönt att den lilla snön som kom är borta också.

Nu ska jag plugga lite innan jag ska iväg på fest/middag. Vi ska ta med mat fårn våra hemländer. För min del blir det mamma scans köttbullar. Svenskare än så kan det väl inte bli. Hoppas man får smaka lite annat gott också. Och självklart god dricka... Vin och cider har inhandlats! =)

Motion: Promenad 35 min
Styrketräning Axlar & Triceps: 12 dips, 3 x axelpress 9 kg, 3 x sidolyft med hantlar 5 kg, 3 x framåtlyft med skivstång 12-9,5 kg, 3 x baksida med hantel 6 kg, 3 x pushdown 45-40 kg, 3 x fransk press 22 kg, 3 x kickdack 6 kg

Kommentarer
Postat av: anonym

vilken platt mage! Du ser ju grymt vältränad ut nu! Brukar läsa din blogg ofta och tycker det är så skönt att läsa om någon som fuskar med kosten då och då.. för det gör jag också! Men på dig syns det ju inte någonting!! Det gör det på mig med en gång!!

2009-02-27 @ 21:29:50
Postat av: Johanna

Anonym: tro mig, det syns och märks rejält... Magen är iof platt och inte putig, men tror det beror på att jag är väldigt rakt byggd. har inte mycket till svank eller nått... Mitt fett sätter sig runt hela magen istället. Har mycket bak på ryggen och i sidorna... Trivs inte nu!

2009-02-28 @ 01:35:20
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Anna

Riktigt härligt vårväder nu! Like it a lot!

2009-02-28 @ 09:33:29
URL: http://annoula.blogg.se/
Postat av: sabina

blir avis pp dig ju!!

2009-02-28 @ 10:15:49
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/
Postat av: Cicci

Låter ju superduper - ha så trevlig kväll! =)

2009-02-28 @ 15:31:46
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0