Söndag - så väldigt mycket kultur det blev...

Jag tyckte ju att benpasset gick dåligt igår... riktigt dåligt till och med... men idag har jag träningsvärk. riktigt mycket träningsvärk. Jag och ena roomien har varit på museum oich det var en pina att ta sig upp och ner för trapporna... Eller ja, det mesta är en pina faktiskt. Men det är bra. Känns bra att dettog i alla fall... men jag tror ju som sagt attd et mest är för att jag inte kört ben på ett tag och när jag gjorde det innan så körde jag så väldans lätt. Nu körde jag lite mitt emellan och det blev ju bra. Är lite mer sugen på att springa nu i veckan så jag hoppas att de går över snart. Jobbigt att springa med träningsvärk i ben och rumpa ju!

Annars har det varit en väldigt soft dag. En hel del plugg och det gick riktigt bra. Sen har vi ju varit på museum som sagt... Det är jag till vänster, brevid min lilla spinkisroomie. Sen så var det min tur med den numera traditionsenliga söndagsmiddan. Trattkantarellsoppa med baguette till. Smaskens. Och det har blivit flera omgångar med fransk chokladtårta från igår också. Onyttigt som tusan.

Kommentarer
Postat av: carolina

trattkantarellsoppa lät gott, jag ska också käka kantareller ikväll. egenplockade, känns räktigt som fan ;) vad var det för utställning ni var pÅ?

2009-02-16 @ 11:44:37
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Cicci

Låter skoj med lite kultur, det är ju inte varje dag direkt! Mmm hatar när man får så mkt träningsvärk i ben/rumpa att all konditionsträning blir förstörd! Körde ben igår och känenr mig lite härdad jag med!

2009-02-16 @ 12:16:56
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: Emil

Ett hett tips efter utfört benpass, är att gå en promenad på ca 30min för att transportera ut slagg och få in nytt syre med fräscht blod i musklerna.

Det funkar för mig, väldigt bra och är ett tips jag fick från min coach då jag också väldigt ofta fick mkt träningsvärk i flera dgr efter utfört benpass.

2009-02-16 @ 17:33:30
URL: http://hempo.blogg.se/
Postat av: sid

Utöver det Emil nämner så finns det studier som visar att lågintensiv cardio (på runt 20min) efter hård styrketräning hjälper kroppens kärl att återfå sin elasticitet som kan försämras något av tunga lyft.

2009-02-17 @ 13:46:59
URL: http://www.fitnessguru.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0