Tisdag - Fettisdan och Aktivitetsdag

Åååå! jag och roomien var ute och traskade imorse i ett helt underbart väder. Klarblå himmel, strålande sol och lagom temperatur. Riktigt skönt. Imorn blir det ingen promenad för jag ska sitta i möten hela dagen... men det ska bli kul det också.

Fettisdan idag. Käkade semlor när vi kom hem från skolan. Sen så var jag iväg på aktivitetsdag på gymet. Käkade god mat och tittade på en tuff uppvisning... Riktigt kul. Var massor med folk på gymet. Helt packat och många man aldrig har sett innan. Kände mig himla sugen att gå och köpa godis efter det, men blev inget... Istället så såg jag på TV och sen gick jag och sprang. Hade inget större mål utan var glad bara att jag kom iväg. Siktade på 5 km, men tog mig 6 utan större ansträngning. Tycker att det är rätt kul att testa springa länrge och längre, men det är så stort projekt. Måste pricka in precis med mat och såna saker... Förut sprang jag 8,5-10 km varje gång... Nu är jag nere på 5... men jag ska ta mig upp igen! =)

Motion: Promenad 35 min, Springa 6 km

Kommentarer
Postat av: Emil

Uj... Det var inte illa pinkat... Själv håller jag på att trappa upp konditionen med lite promenader just nu. Kommer dock lägga in HIIT om 14 dagar, i samband med att träningsdieten börjar.

2009-02-25 @ 00:35:50
URL: http://body4future.wordpress.com
Postat av: Emil

tävlingsdieten skall det självklart vara

2009-02-25 @ 00:36:22
URL: http://body4future.wordpress.com
Postat av: emliscious

duktig du är med spingningen! jag ska oxå försöka mig på längre distanser!

2009-02-25 @ 08:20:07
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Ebba

Härligt att springa!! =) Är också lite ur fas när det gäller distanser, men det kommer, haha. Man måste ju börja någonstans när man inte sprungit på länge ;P Vill ju inte tappa suget!

2009-02-25 @ 11:43:43
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej! Vilken bra blogg! Jag har precis startat en "hälsoblogg" och tänkte höra om du kanske har nå bra tips!? =)

2009-02-26 @ 09:38:19
URL: http://annashalsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0