Lördag - movie weekend

Benträning idag. I vanliga fall brukar jag tycka att ben går bra typ jämt... men nu på sistonde har det bara känts dåligt varje gång. Inge kontakt och bara segt. Har lagt på lite, lite på benpressen och det är bättre att köra tyngre, även om det fortfarande är väldigt lätt. Instruktören tyckte ju att mina knän svajade, men från där jag sitter så ser de rätt raka ut i alla fall. Sen skulle jag vilja köra benböj och lite sånt där som kanske vore bra, men jag kan faktiskt inte de övningarna... Trist men sant. och tydligen var jag inte tillräckligt stabil för att lära mig dem än heller, vilket e varför jag kör så lätt på benpressen... Blä!

Som några tipsade om så struntar jag i den här veckan matmässigt och kommer igång med att äta bra nästa istället. Känns bra så. Den här helgen har varit en riktig filmhelg. Om nån vill se bra filmer kan jag rekommendera Body of Lies, Defiance och komedin Zack and Miri make a porno. Även sett några mindre bra. Imorn blir det Changeling på bio. Har stora förhoppningar på den.

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Lunch: Stor Fajitaswrap. Macka med philadelphiaost
Efter träning: Proteindrink, kesella med fun light
Middag: Pizza (Capricciosa med fetaost på)
Kväll: Godis

Motion: Styrketräning Ben: 3 x utsida 10 kgi superset med 4 x stående vadpress 88-79 kg, 2 x sittande vadpress 30 kg, 3 x benpress 80 kg, 3 x benspark 49-42 kg, 3 x liggande bencurl 35 kg, 3 x sittande bencurl 63-56 kg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0