Det kom som på beställning...

...första arbetsdan i måndags... Jag och roomien jobbar på samma jobb... Vi hade ju åkt dit innan på intervju så trodde ju vi visste med vilka spårvagnsnummer man tog sig dit... men på hemsidan hittade vi inget så antog att det funkade ändå... men icke... självklart var det vägarbeten så vagnarna hade blivit indragna... Istället fick vi hetsgå en kvart dit... och som på beställning infann sig benhinneinflammationen nästa dag... Galet! jag får det så himla lätt nu om jag är ovan och särskilt när jag går för fort. Så sen dess har jag preparerat med Zon på smalbenen och nu är det snart bra igen... men himla trist för har inte kunnat springa eller gå nått sen jag kom hem, förutom i måndags då jag tog en kvällspromenad, som så klart bara förvärrade det hela... men men, som sagt... nu är jag snart på G igen. Tråkigt nog har gymet stängt både fredag och lördag. Får testa springa då.

idag har jag träningsvärk i rygg, axlar, biceps och triceps... så det har blivit vila... hade tänkt springa eller nått, men kände ju fortfarande av benhinnorna och var rätt hungrig när jag kom hem från jobbet/stan. Måste ju tima springningen rätt för att inte å håll... Så ikväll har jag istället rensat garderoben så nu åker massa grejer upp på tradera... Plats för nytt! =) insåg att jag har riktigt mycket träningskläder... Min tvättkorg är packad, men ändå har jag 18 träningslinnen (inte räknat t.shirts ochsånt) som ligger rena i garderoben... galet! men bra! =) En hel del byxor också. Fast man får ju sina favoriter som används mest... XD

Kommentarer
Postat av: s

kolla in min hemliga blogg:P

Postat av: Jennifer

vad har du för alias på tradera? =) Vore kul å se!

2009-06-18 @ 19:14:51
Postat av: emilia

Jag har också benhinneinflamation så himla jobbigt är det, akta dig för att smörja in dig med zon och liknande när det är vamt ute, man kan få jätte mycket utslag.

2009-06-18 @ 20:16:43
URL: http://enmilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0