Konstigt att man inte vill festa/dricka jämt?

idag återvände jag till gymet... så nu är det bara att vänta och se om jag hålle rmig frisk eller blir sjuk... Vilket som känns helt okej för blir jag sjuk kan jag i alla falld riva ut sjukdomen nån gång... Blev rygg och axlar. Rätt bra pass... Fick bra kontakt med ryggen och bra med axlarna. Vad mer kan man begära? Testade på att köra hantelpress på 14 kg och det funkade, men bytte ner till 12 (skulle ha kört på 13, men de var upptagna) för att ta det lite lugnt iom att jag varit sjuk. Jag känner mig nöjd i alla fall och det är huvudsaken! =)

Däremot känner jag mig rätt konstig på sistonde. Folket jag bor med (inte de vanliga) festar hela tiden. Förra veckan var det utgång onsdag, torsdag, fredag och lördag (varav fredag och lördag med hemgång kl 3, nästa dag alltså). Igår var det ut och ta en öl, och idag är de också ute och tar en öl. Av de dagarna var jag med på fredag, midsommar, men gick hem tidigare för att jag mådde dåligt (sjuk). Är jag knepig som inte vill festa jämt? i och för sig är väl inte ta en öl att festa, men jag har verkligen ingen lust. Anledning nummer 1. jag vill inte dricka jämt. Anledning nummer 2. jag är rädd att bli alkoholist . Anledning nummer 3. det är ohälsosamt. Anledning nummer 4. Det sabbar mig träning. Anledning nummer 5. Jag blir trött på jobbet. Anledning nummer 6. Det kostar mycket. ja, det var de jag kom på nu på rak arm... I och för sig gillar jag att festa, men inte så ofta. Jag tycker inte om att gå ut hela tiden för jag lessnar. Men de här tjejerna verkar inte vilja göra nått annat och verkar inte riktigt förstå varför man inte vill göra samma sak...

Var i alla fall och solade lite solarium igen efteråt... och hade en godispåse brevid under tiden... Solar bara 20 minuter, men det känns som världens evighet. Ska nog inte sola någe mer solarium... Känns bara dumt när solen skiner ute, men samtidigt är jag ju inte ute på dagarna heller... Jaja, man måste inte va brun, men är ju fräscht att inte va likblek nu! =)

Motion: Styrketräning Rygg & Axlar: 3 x latsdrag 57-47 kg, 3 x latsdrag v-handtag 50-47 kg, 3 x skivstångsrodd 27 kg, 3 x roddmaskin, 3 x axelpress 12 kg, 3 x sidolyft 5 kg, 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg, 2 x baksida i cablecross

Kommentarer
Postat av: emilia

Det är verkligen okej att inte festa jämt, det blir ju inte kul om man gör det hela tiden

2009-06-24 @ 23:51:26
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: Ousa

Stå på dig! Det är helt ok att inte dricka jämt. Att ta en god alkoholfri fruktdrink eller bara en kaffe är ju inte fel. Dyrt att dricka upp sina pengar!

2009-06-25 @ 06:00:04
URL: http://www.metrobloggen.se/correr
Postat av: Anna

Gör det du mår bäst och skit i andra!

2009-06-25 @ 09:03:26
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: evisen

Nej jag tycker inte det är ett dugg konstigt. Sammanhanget gör en ju lite förvirrad, om majoriteten inte resonerar som en själv.



Men ja tror också att de e bra att inte ha tex bara kompisar som tränar och tänker mkt kring träning.



2009-06-25 @ 09:34:27
URL: http://evacatherine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0