Lördag - bra träning

Igår blev det inte många knop gjorda, förutom skolan då vill säga... Var alldeles för trött för att springa nånting så istället stannade jag hemma is offan, vilket jag nu i efterhand tycker var ett väldigt bra val! =) Och jag lyckades hålla mig ifrån godiset också. Jag har ju haft en påse här hemma sen förra helgen. otroligt att den har fått vara kvar för i vanliga fall brukar jag inte kunna ha sötsaker hemma. De slinker ner i magen direkt. Ikväll och hela dagen imorn har jag ätardag. Fats jag tjuvstartade lite redan vid 4 och åt upp det jag ahde kvr i godispåsen. Det var gudomligt gott. Ikväll väntar födelsedagsfest! kommer bli roligt!

idag har det däremot blivit träning. Ett hyfsat bra benpass faktiskt. Lite tyngre benpress och enbens-benspark gjorde susen. Jag håller ju på trappar upp benpressen nu frå när jag körde så väldigt lätt förut. Tycker inte att det gav nånsting att köra så där lätt (60 kg). Körde bröst också, i och emd att jag egentligen tänkt köra det igår innan jag skulle springa. Var inte så sugen på bröstövningarna så det gick väl inte över förväntan, men det gick i alla fall.

Motion: promenad 35 min
Stryketräning Bröst & Ben: 3 x bänkpress 40 kg, 3 x rak hantelpress 12 kg, 3 x pecdec, 3 x utsida lår i superset med 4 x vadpress 88 kg, 3 x benpress 160-180 kg, 3 x liggande lårcurl 35 kg i superset med 3 x enbens-benspark 28 kg, 3 x sittande bencurl 56-63 kg

Kommentarer
Postat av: Joanna

hej! vet du hur jag få bort "fettklumpen" på magen under naveln? kan man träna på ett speciellt sätt för att magen ska bli fastare där lr handlar det om att förbränna mer?

kram!

2009-03-07 @ 23:05:45
URL: http://livetsomjoanna.blogg.se/
Postat av: emilia

Jag tycker du verkar jätte duktig med din tränign och diet hela tiden! en bra förebild!

2009-03-08 @ 18:24:31
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: Emil

Hur många träningspass och kardiopass kör du /vecka?

2009-03-09 @ 14:39:22
URL: http://body4future.wordpress.com
Postat av: Emil

Joanna, du kan inte punktförbränna. Däremot kan du igång blodet i dem delarna vilket kan hjälpa till en aning och få en "tajtare" känsla. Men du måste helt enkelt se till att strypa kosten lite.

2009-03-09 @ 14:40:18
URL: http://body4future.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0