Tisdag - lite träning hanns med i alla fall...

Imorse klev jag och roomien ut genom porten, möttes av en behaglig temperatr och helt vindstilla. Perfekt för en liten promenad med andra ord. Så gick vi runt knuten och möttes av isande vindar, ruggregn och inte alls så trevligt väder. Ja, vi gick så klart ändå. Har man kommit genom porten vänder man inte ju! Blev rätt nice i alla fall. Fast nu har hon fryst sitt gymkort så nu får jag träna själv hela mars. Trist, men jag överlever nog! =)

Hade egentligen tänkt vila idag, men pallrade mig till gymmet och körde lite i alla fall. Gick riktigt bra också så jag är nöjd. Jag kände mig hyfsat stark. Dock funderar jag på om jag ska ändra om lite i mitt schema för nu har jag kört samma väldigt länge. Omväxling förnöjer ju! men men, vi får se... Trivs bra som är det är nu också... Inkört och bra! Är väl det som är problemet! XD men så länge det är roligt är jag nöjd. och just nu är det väldigt kul! =)

Motion: Promenad ca 35 min
Styrketräning Axlar & Triceps: 3 x hantelpress 9 kg, 3 x sidolyft med hantlar 6 kg, 3 x framåtlyft med skivstång 12-9,5 kg, 3 x baksida med hantel 6 kg, 3 x pushdown 45 kg, 3 x fransk press 22 kg, 3 x magmaskin

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har spinning på mitt schema idag, längtar redan!

2009-03-04 @ 14:53:40
URL: http://metrobloggen.se/annoula

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0