Tisdag - vårtecken och bly i fötterna

Nu är våren här på riktigt. Strålande sol, 10 grader varmt, knoppar på träden och blommor lite här och var. Såååå härligt. I love it. Imorse när jag var ute och gick så tog jag en längre sväng än vanligt och hade nog kunnat fortsatt hur länge som helst. Istället begav jag mig hemåt för att tillbringa dagen vid datorn... Den är välanvänd min dator! ;)

Nu har jagnyss varit iväg och sprungit. Jag vet att jag är lite knäpp, men som jag har sagt tidigare så tycker jag bäst om att springa inomhus... så även fast det var underbart väder ute så sprang jag inne på gymet. Fast jag övervägde faktiskt etttag att springa ute, men det blev inte så. Det gick oerhört segt att springa. Vet inte varför. Kände mig riktigt laddad, men det kändes som om jag fick kämpa för varje steg jag tog mig fram. Hade planerat att springa 6-7 km, men gav mig när jag hade plågat mig i 5 km och jag är fullkomligt nöjd med det! Nu har jag precis avnjutit lite kesella, en p-drink och en dusch... Ske se på ett serieavsnitt och sen är jag fit for fight för att plugga hela kvällen (naturligtvis med avbrott för Rosing och DH). Alltid mycket att göra i skolan... och lite ångest över avsaknaden av sommarjobb. Ska vara så otroligt svårt att hitta ett bra jobb, eller jobb över huvudtaget?

Motion: Promenad 45 min, Springa 5 km

Kommentarer
Postat av: Anna

Svårt, men inte omöjligt!

2009-03-17 @ 18:27:13
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: sabina

hehe ajg skrev fel ska vara 20 g heheh

2009-03-18 @ 09:08:44
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/
Postat av: sabina

ja precis hehe

2009-03-18 @ 11:37:09
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/
Postat av: Mizie

åh, det där är vårtecken!! längtar tills det blir så varmt att man kan sätta sig ute i parken o sola utan att frysa ihjäl! =)

2009-03-18 @ 21:38:28
URL: http://mizie.blogg.se/
Postat av: Linda

Oj va härligt med ett vårtecken!! Våren är på väg :)

2009-03-18 @ 23:05:44
URL: http://sommarformen2009.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0