Måndag - Vila/Kurerning

Har känt mig lite krasslig idag... och svintrött ela dagen. Har gått som i dvala känns det som. Så efter en heldag i skolan, en sväng på stan och fika ute så fick det bli soffan resten av kvällen... Nu ska jag snart in och bada också. Känns som om jag har nån sjukdom som ligger på G. Förhoppningsvis försvinner den under kvällen, annars skrmmer jag bort den imorn.

Har shoppat ett par nya träningsbyxor idag. Ett par capri från adidas. Fast de är 1-2 storlekar för stora, men då blir de bara härligt baggy! =) Var förby en sportaffär som hade ombyggnadsrea så fick de lite billigare. Perfekt! =) Ska inviga dem på onsdag då det blir styrketräning. Imorn had ejag tänkt springa och då vill jag ha ett par andra. Kläder för ändamålet... inte för att de är speciellt utformade för det,men jag trivs bättre med olika kläder när jag tränar oika saker.
  • Springa = kortare byxor typ 3/4 och t-shirt så inte håret fastnar på skuldror/axlar.
  • Styrketräning= långa byxor eller 3/4-byxor och linne, helst med brottarrygg så man får bra rörlighet.

Kommentarer
Postat av: MARiATON

Konstigt att kläder ska betyda så mycket när man tränar. Jag menar det är SÅ mycket roligare att träna i nya snygga kläder än i trista urtvättade t-shirts...tycker iaf jag...

Krya på dig!

2009-03-30 @ 23:54:51
URL: http://topphalsa.se/mariaton

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0