Fredag - årets första utomhuslöppass

haha... nämnde ju häromdan att jag va sugen på att springa... så sugen att jag gick och köpte mig ett par löpartajts idag. haha, trodde aldrig jag skulle äga ett par såna... Har alltid trott attd e ska va jättefula på och att jag kulle känna mig obekväm... men de var riktigt behagliga och jättebra! Så naturligtvis var jag ju tvungen att inviga dem idag också... Ute!!! jag som aldrig spirnger ute. 2008 sprang jag ute en gång på hela året... Haha... och idag var år 2009s första gång. Jag räknade med att tycka att det var svinjobbigt, få håll hela tiden, behöva gå en massa och att det bara skulle va en allmän pina... Men det gick faktiskt riktigt bra. Jag och roomien drog iväg och sprang lite i spåret här brevid... Hon orkade vägen dit och ett varv som totalt otränad, vilket var väldigt imponerande... jag sprang 2 varv extra, så totalt närmre 6 km. Riktigt nöjd är jag... och till och med sugen på att springa lite imorn också... Det skulel behövas i alla fall... får se om jag tar mig ut på morgonen eller nått.

Jag skulle behöva springa lite för att jag bara ätit skräp och extremt onyttigt i mer än en vecka nu... Extremt onyttigt... Inte haft nån lust till nått annat... Tokigt. Fast imorse tog jag på mig ett par byxor som var baggy förra sommaren, som jag behövde ett skärp för att de skulle sitta uppe och nu behövdes inget skärp och inget extra utrymme fanns för nån baggy-look... Haha... Helt stört! Måste nog skärpa mig lite med skräpätandet.

jag och roomien var och handlade kött idag också... 8 kg köpte jag! 6 kg kyckling oc 2 kg nötfärs! himla nice! u är frysen full och jag kan va mätt ett tag framöver. Smaskens!

Motion: Springa nästan 6 km

Kommentarer
Postat av: emilia

Det är ju så himla skönt att springa ute!

2009-05-30 @ 20:10:28
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: emilia

Det är ju så himla skönt att springa ute!

2009-05-30 @ 20:10:28
URL: http://enmilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0