Jag är frisk!!! =) nästan iaf.

Jag hade inte fått nån hjärtattack som jag trodde och inte verkar jag ska dö heller... Tack och lov! =) Kunde knappt röra mig imorse för att det gjrode så ont, men som tur va så har det släppt under dan och nu gör det bara lite ont. I alla fall kom de fram till att det mest troligt var nån inflammation i brosket runt skelettet som spökade och att jag sovit på nått knepigt sätt som hade gjort det mycket värre. Sånt brukade tydligen göra jätteont och det var precis vad det gjorde kan jag lova. De testade allt möjligt på mig bara för att vara säkra, EKG m.m.. Jag hade ovanligt låg vilopuls och blodtryck trots att jag var lite orolig när jag var där, vilket de tydligen tyckte var bra. fast hade jag inte tränat så hade det tydligen varit nått konstigt. Tur att man gör nått rätt då! =) Fast inte konstigt att jag är lite yr ibland.

Förresten verkar de himla anti-ätstörningar på vårdcentralen här. De försökte verkligen övertyga sig om att jag åt ordentligt (vilket de borde ha kunnat se), inte tränade för mycket, inte var besatt av bantning och massa sånt... Väldigt bra att de är noga med sånt, men de kanske borde se efter vilka de ska tilltala... jag känner inte att jag är i riskzonen direkt... =) Sen så snackade vi massa träning och sånt också.. Himla trevlig läkare!

Nu ska jag i alla fall vila ett tag... vänta ut smärtan... käka lite ipren... sen blir det hårdträning. Sugen på att springa nu... Till och med lite sugen på att testa intervaller... Det ni! =)

Vilopuls: 48
Blodtryck: 107/62
Motion: Ingen

Kommentarer
Postat av: J

Det va inte en skola av den gamla skolan som bara sa att du skulel vila då? :)

2009-05-28 @ 07:42:06
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: J

mena såkalrt en läkare av den gamla skolan.... ;)

2009-05-29 @ 07:39:30
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0