Träningsfylld dag...

En härlig dag med mycket motion! Jag och roomien drog och tränade vid halv 9. Rygg och Bröst blev det för oss båda så vi körde nästan alla övningar tillsammans. Hade väl inte världens bästa tempo, men trevligt! =) Jag tog bort lite vikt i ett av seten i chinsen och ökade i ett av seten i bänkpressen... Mycket nice. I övrigt så kändes det väl så där. Var svårt med kontakten i ryggen förutom i chinsen och kontakten med bröstet uteblev nästan helt. Sen så fick jag kramp i händerna/underarmarna efter latsdraget så hade svårt att hålla hantlarna vid hantelpressen. Känns nästan som om jag ska tappa dem... men de hölls kvar uppe som tur var! XD Jag är väl hyfsat nöjd ändå! Det gick ju inte dåligt i alla fall! =)

By the way så har roomien och jag beslutat oss för att gå på Fitnessfestivalen till helgen och insupa massa inspiration. Ska bli himla skoj! Fanns ju massa olika att titta på.

Motion: Springa 7 km
Styrketräning Rygg & Bröst: 3 min crosstrainer, 3 x chins med hjälp -25-20 kg, 3 x bänkpress 50-45 kg, 3 x latsdrag 47 kg, 3 x sned hantelpress 15 kg, 3 x maskinrodd 45-40 kg, 3 x liggande flyes i CC, 3 x rodd 47 kg, 4 x ländryggsmaskin 30-25 kg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0