Träna, träna, träna!

Woohooo! mera träning idag och även den kändes bra... fast jag har ju som sagt tappat mycket styrka i många övningar... men inte alla som tur är! =) Jag har varit sugen på att träna hela dagen faktiskt. Hantelpressen gick så där. Känns som om den inte tar så mycket nu på sistonde så ska nog skippa den övningen ett tag nu. Annars så gick allt bra och tog som bara den. Sen har jag redan träningsvärk i rygg och bicepsarna från gårdagen! Gött! XD Blev 2 km idag efter passet. Kändes mycket bättre än igår! =)

Nu blir det mycket träning framöver!!!! så det så. Ikväll ska jag eventuellt ut och gå en sväng också, bara för härlighetens skull =) Annars känner jag mig som en stoppad korv just nu, men jag antar att det är vad som händer med en när man blir totalt förslappad! Det försvinner nog snart hoppas jag! =)

Motion: Styrketräning Axlar & triceps: 5 min crosstrainer, 3 x hantelpress 13 kg, 3 x sidolyft med cable, 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg, 3 x sidolyft i maskin, 3 x liggande baksida i cable, 2 x hög rodd i superset med 3 x pushdowns 45 kg, 3 x frenchpress 22 kg, 2 x dips i dipsmaskin. Springa 2 km

Kommentarer
Postat av: Ebba

Wohoo, härlgit att du är på g igen =)

2009-11-06 @ 14:28:26
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: Anna

Låter härligt! Jag körde morgonträning idag innan frukost, riktigt skönt!

2009-11-06 @ 16:44:33
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: Laura

duktigt :) jag tränade idag första gången efter en långvarig förkylning!

2009-11-06 @ 19:33:40
URL: http://fashionportfolio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0