Träningsvärk deluxe

Igår hade jag sån sjuk träningsvärk... i nästintill hela överkroppen! Värst var nog ryggen och biceps... Idag sitter allting kvar, dock något mindre, men jag har nu även träningsvärk i benen, rumpan och magen också. Riktigt nice! Det är nästan så att man ska ta och vila 3,5 veckor lite oftare bara för att få så mycket träningsvärk! Skönt att känna att det tar! =) Fast jag brukar i och för sig få träningsvärk i vanliga fall också, men aldrig riktigt så här mycket.

Igår blev det ben och magträning. Rätt lugnt och inte så tungt. Det gick väl okej. Sen blev det lite partaj och utgång på kvällen. Sköj! Idag är det filmdag. Har avverkat två nu på dan (state of play, spread) och antar att det blir nån/några till nu ikväll. =) Har även varit på stan och fikat! Köpte mig två böcker också. Ska se om det blir nån nöjesläsning. brukar i vanliga fall skippa det under terminerna, men nu är jag sugen på att läsa lite.

Fredagsträning: Promenad 45 min
Ben & Mage: 5 min crosstrainer, 3 x benpress 180 kg, 3 x utfallsgång med hantlar 9 kg, 3 x benspark 56-42 kg, 3 x sittande lårcurl 63 kg, 3 x stående vadpress 97 kg, 3 x benlyft, 3 x magmaskin, 3 x liggande lårcurl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0