Är det lite medvind jag känner?

Satan i gatan vilket bra pass det blev. Fick sån himla bra kontakt hela tiden. och jag som nästan inte tog mig iväg. Blev lite trött där precis när det var dax... men tur att jag masade mig ut i regnet. Benpressen känns bättre nu. Känns säkrare oc inte så troligt att jag ska bli mos så nu ökar jag sakta vikterna igen. Annars kände jag mig hyfsat stark idag. Blev rätt många reps på alla övningar, men det tycker jag om! =) nu är det bara att hoppas på träningsvärk imorn. Har ordentlig träningsvärk i magen och triceps. Konstigt nog inte bröstet... men, man kan inte få allt! men imorn vore det konstigt om jag inte kände nått =)

Annars är det bara plugg som gäller den här helgen. Har faktiskt varit på skolan idagoch haft gruppmöte. känns inte helt okej på en helg... men, men... Ska göra ett ryck nu så blir det nog nån film senare ikväll! har riktigt många på lager nu så!

Motion: Styrketräning Ben: 5 min crosstrainer, 4 x benpress 215 kg, 3 x stående vadpress 106 kg, 3 x utfallsgång med hantlar á 10 kg, 3 x liggande lårcurl 40 kg, 3 x benspark 56-35 kg dropset, 3 x sittande lårcurl 70-56 kg, 2 x vadpress i benpressen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0